Yeni Başlayanlar İçin Antrenman Programları

Arkadaşlar merhaba herkese. Öncelikle konuyu açmadan önce çeşitli sitelerden fazla fazla araştırma yaptım ama her eğitmenin neredeyse farklı yorumlar yapması sebebiyle aklımdaki soru işaretlerinin bir kısmını gideremedim. 6 ay kadar spor yaptım , 3 spor salonu değiştirdim artık eğitmenlerden çok muzdaripim ve gerçekten bi şeyler yapmak istiyorum . 1 sene sonra tekrar başladım ölçümlerim yapıldı 78 kiloyum 61 i kas %15 yağ oranım var ve boyum 1.90 . Kas olarak kilo almak istiyorum ve hacim kazanmak öncelikli amacım . Birçok yerde kasların dinlenerek büyüdüğünü okudum fakat yine de bilen abilerime ve kardeşlerime danışmak istedim . İlk ay için 10 dk ısınma koşusu 2 çeşit karın hareketi , 2 bacak ,sırtta göğüse çekme alttan karına çekme var chest press ,shoulder press ve ön arka kol için makine var programın sonunda da 10 dk soğumak için bisiklet yazılmış . Hocam 1 gün gelip 1 gün dinlenmemin ilk ay için ideal olucağını kasların dinlenerek büyüdüğünü benim programda yazılandan fazla gün gelmemin bir katkı vermeyeceğini söyledi . Sizce programa sadık kalarak ilerleme kaydedebilirmiyim ? Ve son olarak da vücuttaki proteinin 15 gün yeterli olduğunu söyledi hocam 15 günün sonunda ne gibi supplamentler önerirsiniz ?

Back
Yukarı