Yeni başlayan biri olarak hangi supplementlerı almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KT

Üye
Bb ye yeni başlayan biriyim 2.ayımın içersindeyim ve ücüncü aydan sonra herkes supplement kullanmamı tavsiye ediyor.Benim ise bu konuda kafam karısık ilk olarak ne almalıyım boyum 1,77 kilom 73. beslenmem iyi diyebilirim protein agırlıklı besleniyorum sizce creatine ve bcaa desteği yeterli midir ? şimdiden herkese teşekkür ederim

Bb ye yeni başlayan biriyim 2.ayımın içersindeyim ve ücüncü aydan sonra herkes supplement kullanmamı tavsiye ediyor.Benim ise bu konuda kafam karısık ilk olarak ne almalıyım boyum 1,77 kilom 73. beslenmem iyi diyebilirim protein agırlıklı besleniyorum sizce creatine ve bcaa desteği yeterli midir ? şimdiden herkese teşekkür ederim

protein tozu ve bcaa yeterlidir bnce

arkadaşlar her VG ye başlayan kişiler supplementleri bir kurtarıcı edasıyla görüyor. Ben bunu anlamıyorum eğer gündelik yaşamında yumurtanı tavuğunu balığını yiyebiliyorsan supplementlere extradan para vermen hiç normal bir durum değil. VG ye başlayanları supplemente teşvik etmek çok mantıklı bişey değil önce doğal beslenmeyle gelişiminizi sağlayın sonra supplementlere yer verin. Ama çok kararlıysan whey proteini veya amino yeterli olacaktır.

Back
Yukarı