Yeni başlayan biri olarak beslenme konusu

Sporcu abiler kardeşler ben spora yeni yeni başlayan bir arkadaşınız olarak beslenme konusunda ne yapmalıyım ? Öğrenci bütçesine uygun ve zengin bir beslenme yapmak istiyorum.Mesela sabah kahvaltılarında 1 yumurta pekmez organik kestane balı tahinpekmez karışımı ve 2 dilim kepek ekmeği yiyorum öğlende okulda olduğum için form yiyorum akşamları ise gennellikle sulu patates yemekleri ve makarna yerim.Güzel bir beslenme listesi hazırlamak gerek bana

Kilo almak istiyorsan carb yükselt , kilo vermek istiyorsan carb azalt bu kadar .

Kilo almak ya da vermek gibi bir derdim yok. Tek derdim spor oncesi ve sonrasi beslenme hakkinda bilgi almak. Bodye oranla cok daha fazla efor sarfedilen bir is yaptigim icinde konu acma geregi duydum. Spordan 2-3 saat once yemek yemek cok gec degil mi ?

Sabahlari 5 yumurta beyazi ye ve yaninda yulaf spordan sonra tavuk ve yarim tabak pilav veya makarna yagsiz tutsz yemende fayda var sdce zeytinyagi kullan ar ogunlerdede protein agirlikli ye aksam 8 den sonra isi karboyunkes bu sayayede hem yag kaybi hemde kas olarak alirsin ama sporunu aksatma

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikli amacın kilo vermek göbeği eritmek olmalı şekeri tamamen kesiyorsun her ürünün içindeki şeker oranlarına bakmalısın yatmadan 3 saat önce yemek yememelisin günlük en az 100 gr protein almalısın ki kasların gelişebilsin

Back
Yukarı