Yeni Başladım Yardım Edermisiniz?

Öncelikle herkese merhaba. Formunuza yeni üye oldum eğer yanlış yere konu açtıysam taşırsanız sevinirim. Ben evde antrenman yapıyorum sadece şınav mekik ve barfiks. Spor salonuna gitmek istemiyorum özel bir sebebim yok fakat sosyal ortamlarda bulunmayı sevmiyorum beni tanıyan bilir. Bir arkadaşım bana yardımcı oluyordu fakat son 2 haftadır program çıkartamıyor ve 2 hafta boş kaldım ne yapacağımı bilemeden. Size ilk 3 hafta programını atsam bana yardımcı olur musunuz sürekli?

Eklentiler

yalnız her hafta farklı programmı olurmuş :D forumda bakarsan evde çalışanların bir sürü programı vardır. Biraz araştır derim. ayrıca ben 2.5 aydır aynı programı yapıyorum. daha 3-4 ay daha yapmayı düşünüyorum. sadece ağırlıkları arttırıyorum. sende arada farklı hareketler eklersin veya tekrarları arttırır ona göre ayarlarsın.

Öncelikle programlarına baktımda toplam 3 hareket var :D evde de olsan başka bir sürü hareket ekleyebilirsin. onun dışında biraz interneta bakmayı dene :D emin ol yüzlerce program var istediğini kullanabilirsin :D http://agirsaglam.com/programlar/antrenman/atletik-calisthenics?showall=&start=3 Ağırsağlam adlı kanalada bakabliirsin çok bilgilendirici videolar rehberler mevcut. Attığım linkte de bir program var tabi sana fazla gelir mi bilmem de . (muscle up yerine barfiks yaparsın) yapamadığın yerlere başka şeyler ekleyebilirsin. eğer yok program zor dersen diğer programlara felanda bakabilirsin alternatif çok kendine göre ayarlamaya bak :D ve becerememekle alakalı birşey değil :D araştırmaya üşeniyosun :)

Ya üşenmek bir yana hangisi daha iyi hangisi basit gelir bilmiyorum. İşe yarayan var mı yok mu anlayamıyorum :D
deniceksin :D çaresi yok alcaksın programı 1-2 hafta uygulicaksın baktın güzel gidiyo devam :D eğer yok yapamıyosun veya hafif geliyo o zaman ağırlaştırcak veya hafifleştirceksin kendine göre ayarlicaksın :D

Spor salonunun ne alakası var ssosyal ortamla. Tak kulaklığını takıl kafana göre.

Back
Yukarı