Yeni başladım kardiyo vs bilgilendirebilecek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayhan.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayhan.

Üye
arkadaşlar/abiler
Öncelikle merhaba ben salona geçen hafta yazıldım daha 1 gün gittim. Hocam sırasıyla neler yapmam gerektiğini gösterdi.
Şimdi biraz araştırma yapayım dedim.
Kardiyo yağ yakımı olarak geçiyor bunu kas çalışmaya başlamadan önce mi yapmalıyız? Mesela ben ilk başta 20 dk koşu yaptım ve en son 5 dk yürüyüs/koşu tarzında bir alet var bacakları ileri geri yapıyor onu yaptık.
Bu yaptıklarım kardiyo mu oluyor?

boy ve kiloyu da yazarsan, yardımcı olabilirler.[DOUBLEPOST=1414398020][/DOUBLEPOST]burda çok tecrübeli isimler var, baya da yardımcı oluyorlar. ama sana tavsiyem, bazı temel bilgileri hiç olmazsa, kendin okuyup araştırman. mesela kardiyo nedir, kaç çeşittir, ne işe yarar, kimler yapmalı, sen yapabilir misin, antrenmandan önce mi sonra mı... bu konuda bilimsel makaleler var, onları iyice okumakta fayda var.

boy ve kiloyu da yazarsan, yardımcı olabilirler.[DOUBLEPOST=1414398020][/DOUBLEPOST]burda çok tecrübeli isimler var, baya da yardımcı oluyorlar. ama sana tavsiyem, bazı temel bilgileri hiç olmazsa, kendin okuyup araştırman. mesela kardiyo nedir, kaç çeşittir, ne işe yarar, kimler yapmalı, sen yapabilir misin, antrenmandan önce mi sonra mı... bu konuda bilimsel makaleler var, onları iyice okumakta fayda var.
Cevap için teşekkürler
Boy 1.78. Kilo 71-72
Yavaş yavaş araştırıyorum bakalım çok fazla bilgi var zamanla öğrenicez artık

ama sende yağ yok ki yakasın. ben o kiloda olsam öküz gibi yer, kömüş gibi yatarım.[DOUBLEPOST=1414401002][/DOUBLEPOST]tabi ağırlık çalışarak

ama sende yağ yok ki yakasın. ben o kiloda olsam öküz gibi yer, kömüş gibi yatarım.[DOUBLEPOST=1414401002][/DOUBLEPOST]tabi ağırlık çalışarak

Yok hocam yağ var :) hayatım boyunca doğru düzgün spor yapmadığım için hiç sıkı değil derim ve gıdı falan var hafiften

Back
Yukarı