Yeni başladım ilk defa

Merhaba öncelikle rahatsız ediyorum cümleten hayırlı geceler
Ben 1 hafta ıldu spora başladım bir yakın arkadaşımın abisinin salonunda
Abisi sadece bir kaç kez şunu falan yap dedi sonra bir daha görmedim
Adam yerinde durmuyor
Bende tüm aletlere giriyorum 25 kilo basıyorum tüm aletlerde hepsini 3x10 yapıyorum 1 hafta sürekli gittim 1.5 saat çalıştım üstümdeki hamlığı atmak için attımda çok şükür kollarımı kaldıramıyordum düzeldi bugun gitmedim nasıl calışmalıyım içinizde çok iyiler oldugunu biliyorum kimsede orda sormak istemiyorum hepsi ayrı birşey söylüyor benim boyum 1.85 kilom 74 yemek işi benim biraz düzensiz öğleleri bişey yemiyorum
Kendim protein ihtiyacımı karşılamak için savah ve akşam bunu yapıyorum yulaf ezmesi 150 gr 5 tane bebe büskivi bunları robottan geçiriyorum sonra içine muz atıyorum 1 adet cukulatı süt atıyorum tekrar robatta geciriyorum sonra içiyorum faydası olurmu yoksa boşunamı yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada yaşım 29 adım mesut ayrıca benim omuzlarım çok düşük ne çalışacagımı yazarsanız çok iyi olur

Senin günlük 150G Protein alman lazım yulaflardan 40G Protein alsan günlük 60-65 i geçmez aldığın yetersiz dostum beslenme planın düzenli olacak vg 3 halkadan oluşur Sıkı çalışma - Beslenme - Dinlenme biri zayıfsa zincir kopar :)

Senin günlük 150G Protein alman lazım yulaflardan 40G Protein alsan günlük 60-65 i geçmez aldığın yetersiz dostum beslenme planın düzenli olacak vg 3 halkadan oluşur Sıkı çalışma - Beslenme - Dinlenme biri zayıfsa zincir kopar :)

Peki bana kısaca anlatırmısın neler yapmam gerekiyor denlenme çalışma yeme içme ve çalışma

Bitkisel kaynaklı proteinleri saymamak daha doğru olur. Sabah akşam yulaf yemekle protein ihtiyacın karsılanmaz protein ihtiyacını yumurta et balık gibi hayvansal kaynaklardan karsılamaya bak. O yazdığın beslenme biçimi spora uygun değil.

Back
Yukarı