Yeni Başlayanların Nerde %90 gibi bende göbek bölgemdeki yağlar şikayetçiyim Onun İçin Kendime Bir Program Hazırladım(Spor Salonuna Gidicek Zamanım Yok)
Boy:1.83
Kilo:85.4
Hedefim:70 Kilolaya Kadar Düşmek
15 Kilo Vermeyi Hedefliyorum ve Vericeğim bu 15 kilonun kas kutlemden fazla götürmemesi için protein ağırlıklı besleniyorum Ve Ağırlık çalışıyorum
Sabahları
8:30 Kahvaltı:
Yağsız beyaz peynir
Light Süt
1 Tam 4 Beyaz Yumurta
1 Domates
1 Salatalık
Saat 10:00 önce ağırlık antrenman Başlıyorum(2 Adet Dumbell ile çalışıyorum)
antrenman'da FleXoR Hocamınız Evde dumbell ile çalışma programı gunu gunune uyguluyorum(Spor'a Başlayalı 1 Hafta Oldu)
Ağırlık Antrenman'nından sonra koşu bandına çıkıp Yaklaşık 25 - 30 dakika koşuyorum
Öğlen yemeğinde
Saat 12:30
Haşlanmış Tavuk
Salata
2 Dilim Kepek Ekmeği
Light Süt
Akşam
Saat 17:00
Bol Sebze ve Meyve Yiyorum
Sormak İstediklerim
1) Akşamları Sebze ve meyvenin yanına Daha Fazla Protein İçin ton balığı Eklemelimiyim?
2) Ek Öğünler Almalımıyım yoksa 3 öğün Yeterlimi?
3) Ağırlık Antremanından Önce Şınav Çeksem bi Yararı veya Zararı Olur mu?
4) Antrenmandan Sonra Herhangi birşey yemelimiyim yoksa Öğlen yemeğine kadar beklemem daha mı yararlı olur?
Boy:1.83
Kilo:85.4
Hedefim:70 Kilolaya Kadar Düşmek
15 Kilo Vermeyi Hedefliyorum ve Vericeğim bu 15 kilonun kas kutlemden fazla götürmemesi için protein ağırlıklı besleniyorum Ve Ağırlık çalışıyorum
Sabahları
8:30 Kahvaltı:
Yağsız beyaz peynir
Light Süt
1 Tam 4 Beyaz Yumurta
1 Domates
1 Salatalık
Saat 10:00 önce ağırlık antrenman Başlıyorum(2 Adet Dumbell ile çalışıyorum)
antrenman'da FleXoR Hocamınız Evde dumbell ile çalışma programı gunu gunune uyguluyorum(Spor'a Başlayalı 1 Hafta Oldu)
Ağırlık Antrenman'nından sonra koşu bandına çıkıp Yaklaşık 25 - 30 dakika koşuyorum
Öğlen yemeğinde
Saat 12:30
Haşlanmış Tavuk
Salata
2 Dilim Kepek Ekmeği
Light Süt
Akşam
Saat 17:00
Bol Sebze ve Meyve Yiyorum
Sormak İstediklerim
1) Akşamları Sebze ve meyvenin yanına Daha Fazla Protein İçin ton balığı Eklemelimiyim?
2) Ek Öğünler Almalımıyım yoksa 3 öğün Yeterlimi?
3) Ağırlık Antremanından Önce Şınav Çeksem bi Yararı veya Zararı Olur mu?
4) Antrenmandan Sonra Herhangi birşey yemelimiyim yoksa Öğlen yemeğine kadar beklemem daha mı yararlı olur?