ZayiflamaSorunu
Üye
Öncelikle işe baştan başlamak istiyorum.Neden derseniz yorumunuzu etkiler diye düşündüm o yüzden.Şimdi spora başlamadan önce 97.5 kiloydum.1. ay bitiminde 94.5 kiloya düştüm.Ve bugün 2.ayımı tamamlamıs bulunmaktayım.Verilen kilo nedense yine 3kilo yani şimdiki kilom 91.5 kg daha önceki açmıs oldugum konuda sitedeki arkadaşlar önce kilo ver sonra ağırlıga geçersin diye tavsiyede bulundular bunu aynen uyguladım.Benim anlamadığım neden 4 kg değilde 3 kg veriyorum.
Antreman Programım şöyle (pazarcı oldugum için biraz garip gelebilr)
Pazartesi,salı,perşembe,cuma,pazar belirtigim günlerde 45 dk orta tempoda yürüyorum geri kalan 15 dklik dilimde koşuyorum.Eve geldiğimde 50x3 mekik uyguluyorum(sabahlarıı aç karnına yeşil çay içiyorum) Çarşamba ve cumartesi pazara gittgim için o günler koşmaya gidemiyorum
Benim sıkıntım acaba hala cardiyo ya devam mı etmeliyim yoksa yavastan yavastan dambıllarla çalısmalımıyım ? antremanıma ek olarak ip atlama ve mekik 50x3 yada 50x4 yapsam sizce bana ne kadar etkisi olur ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler İyi çalısmalarbench_O
Antreman Programım şöyle (pazarcı oldugum için biraz garip gelebilr)
Pazartesi,salı,perşembe,cuma,pazar belirtigim günlerde 45 dk orta tempoda yürüyorum geri kalan 15 dklik dilimde koşuyorum.Eve geldiğimde 50x3 mekik uyguluyorum(sabahlarıı aç karnına yeşil çay içiyorum) Çarşamba ve cumartesi pazara gittgim için o günler koşmaya gidemiyorum
Benim sıkıntım acaba hala cardiyo ya devam mı etmeliyim yoksa yavastan yavastan dambıllarla çalısmalımıyım ? antremanıma ek olarak ip atlama ve mekik 50x3 yada 50x4 yapsam sizce bana ne kadar etkisi olur ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler İyi çalısmalarbench_O