Yeni başlıyorum yaş 16 boy:1,88

01.02.1997 Doğumluyum ( 16 yaşındayım )

Boy : 1,88
Kilo : 75

Bi kaç ölçü aldım isterseniz onlarıda paylaşayım daha önce bi vücut geliştirme geçmişim yok sadece 1 ay kadar düzensiz olarak bi salona gittim evde falanda çok az uğraştım hep düzensiz olarak 1 gün yaptım 3 gün yapmadım o şekilde yani..

Omuz : 124 cm
Biceps : 31 cm
Bel : 80 cm
Göğüs : 101 cm

Bu sporu kesinlikle profesyönel amaçlı yarışmalara falan katılmak için yapmak istemiyorum sadece fit ve kaslı bi görüntü oluşturmak için ve ileride mankenlik için faydası olur diye düşünüyorum.

Forumda biraz gezindim kendi vücut ölcülerim bazı calısan arkadaşlar kadar var sanırım kimse sallama falan demesin genetik olduğunu düşünüyorum yani ailecek iriyiz :D Dediğim gibi yeni başlıyorum deneyimi ve tecrübesi olan abilerimden bana bi kaç tavsiye vermelerini istiyorum evde veya salonda mı çalışayım supplement alayım mı ( sanırım biraz kilo eksiğim var ) tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkür ederim. Anlatış tarzım biraz dağınık oldu mazur görün :)

genetiğin cok ıyı bu spordada ciddi sabır ve azım gosterırsen ıstedıgın neyse kavusursun . basarılar

Boyun uzun olduğundan kemiklerinde uzun e haliyle ölçülerinde fazla olabilir normaldir.Sana tavsiyem salona git ilk 3 ay supplament kullanma ve yağ oranını düşük tut.
Bu arada konuyla biraz alakasız olcak ama eğer şubatın birinde doğduysan şuan 15 yaşındasın internetten hesaplat :D

Back
Yukarı