Ben şu andaki aklım olsaydı eğer buradaki 1. ay programını 6 ay kadar uygulardım. Vücut bölümlemelerine geçmek hamlığı atmakla ilgili değil, ne kadar ileri düzey bir sporcu olduğunla ilgili. Şu anda kullandığın ağırlıklar düşük olduğu için haftada 3 defa girmek seni zorlamaz bu nedenle temel hareketlerden oluşan haftada 3 günlük tüm vücut çalışması uzun süre senin için en uygun olanı olacaktır. Mesela göğüs için asıl hacmi ve gücü bench press katacaktır, diğerleri sadece buna eşlik eder. Şu anda henüz yolun başında olduğun için göğüsü her yönden vuracak hareketlerden ziyade haftada 3 defa bench presse girmek seni daha hızlı geliştirir. Gene de diğer programlarla da verim alırsın, alamazsın değil, ama daha yavaş alırsın. Bunu şurada tartışmıştık, benden farklı düşünenler de var, bir göz at istersen: Daha 3. ayım ama bana yazılan program hiç içime sinmedi | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Son kararı kendin verirsin.
hmmm peki ozaman bütün yaptıklarımı unutup o ilk 3 ay programını uygulayıp 4. ayda dediğim gibi yapıyorum ozaman ?[DOUBLEPOST=1390310114][/DOUBLEPOST]ayrıca ilk 3 ay dan başla diyenlerde daha çok bana.
Son düzenleme: