RaJeV
Üye
proğramını uygulamamışsın
Triceps i ekledim çünkü ilk gün göğüs triceps olacaktı programdan önce yaptığım için tricepsi ekledim.
Omuz programımdaki ile aynı
proğramını uygulamamışsın
Guzel gunluk olacaga benzer degisik yogun tempolu idmanlar tercih ediyorsun, before fotolari koyarsan bizde gelisimini gormus deneyeimlerinden yararlanmis oluruz diye dusunuyorum.
guzel fark yaratmıssın resımlerdeprogramı dene gunluk yazıyorsun zaten eger faydalı ıse bakmak lazım su 1 aylık progrmım bıtsınde banada lazım yenısı
![]()
Rajev ilk resimde jinokomasti gibi duruyor göğsün sonrasında ne hale gelmiş
Tek bi press ile etki hissedeceğimi pek düşünmüyorum. Zaten etkisini anlamadığım 4 tane press yapıyordum kafa_ 2 tane ile kendimi sınırlandırırsam yine.
Göğüse gelirsek göğüslerim en ön planda kas grubumum. Yoğun ve şiddetli çalışmaya alışkınlar thums:
Dumbell curldeki sorun ne anlamadım![]()
Jinekomasti idi zaten ameliyat oldum thums: Gerçi ameliyattan sonraki halide pek iç açıcı değildi ama ağır çalışa çalışa belli bi kıvama geldi de daha çok eksiği var kafa_
kanat demişsin dumbell curl biceps hareketidir.
Sanırım ilk mesajda yazmayı unuttum ama daha sonraki mesajlarımı okusaydın fark edebilirsin. Amacım sırt çalışırken zaten bicepslerde devreye girdiği için 2 hareketle orayı tam anlamıyla çalıştırıp kan pomplamakAynı şey göğüstede var orada triceps çalıştırıyorum weightlifter
Muscletech amino fx iğrenç bu arada
sabah kalktığında bcaa,whey falan içsen daha iyi olmazmıydı