YENİ BAŞLICAM KARBONHİDRAT KULLANMAK MANTIKLI MI

1.69 boy 67 kilodayım dışardan bakıldığında ne şişman ne de zayıf görünüyorum aslında ikisi arasında seçim yapılsa zayıfa daha yakınım. araştırmalarıma göre günlük 3000 kalori almam lazımmış ee ben zaten pek iştahlı biri değilim mecbur ek takviye almam lazım karbonhidrat bi kaşık kaç kalori ki mesela onu nasıl anlıcaz yapıcaz lütfen yardım edin

karb almadan bb yapamassın. cünkü idman esnasında sana güc verecek tek şey dolu glikojen depolarıdır. büyümek için günlük karb alımını temiz besinlerden kesin almalısın. idmandan 1 saat önce karb almadan idmana cıkma...

karb almadan bb yapamassın. cünkü idman esnasında sana güc verecek tek şey dolu glikojen depolarıdır. büyümek için günlük karb alımını temiz besinlerden kesin almalısın. idmandan 1 saat önce karb almadan idmana cıkma...
hocama katılıyorum karbon almadan cacık olmaz o adam :)

Karbo kullanmak için bi spor seviyesi gerektirmez önemli olan hedef doğrultusunda ne yapmalıyım olmalı piyasada bir çok karbo tozu var scıtec weider optımum hardline gibi

öncelikle cevap verdiğiniz çok teşekkür ederim hocam. Şimdi ben her idman önce ve idmandan sonra 1 kaşık karbonhidrat alıyım dimi hocam doğru anlamışım ? peki 1 kaşık karbonhidrat kaç kaloriye denk geliyor ?[DOUBLEPOST=1524261173][/DOUBLEPOST]
hocam bir de beslenme programını nasıl ayarlamalıyım ?

Back
Yukarı