Güzel akademik bilgilerinizi bizimle de paylaşır mısınız profile bakarsak sahip olmak istediğimiz yapıdasınız hocam. Bir kaç sorum olacak izin verirseniz.Dostum özelden yaz bana.
Tabii dostumGüzel akademik bilgilerinizi bizimle de paylaşır mısınız profile bakarsak sahip olmak istediğimiz yapıdasınız hocam. Bir kaç sorum olacak izin verirseniz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antrenmandan önce kahvaltını yapmalısın. Eğer yağ yakımını artırmak için sabah kardiyo yapıyorsan bu durumda aç yapabilirsin ancak hipoglisemi(kan şekeri düşüklüğü) riski vardır. Bu yüzden çok fazla önerilmez. Hem 10-15 km koşu hem de antrenman yapıyorsan hipoglisemi riski artar. Ayrıca antrenmana glikojen depoları dolu girmek her zaman performans açısından daha iyidir. Kısa süreli açlık (10-14 saat) sonrası yapacağın antrenman performansını kesinlikle düşürecektir.sabahları 10 15 km koşuyorum ardından 20 dk civarı idman yapıyorum kahvaltıda sütlü gevrek ve yumurta akı ayran vs şeyler tüketiyorum peki bunları koşudan önce idmandan sonra diye sıralayacak olursak nasıl bir program izlemeliyim ?