yeşil çay içenler buraya

gry666

Üye
ben günde 3 -4 bardak yeşil çay içiyorum genelde lipton ve deren marka kulanıyorum kendimi daha dinç hisediyorum yağ oranımıda etkiliyor ilk başlarda çok kötüydü tadı zamanla alıstım ve zevkle içiyorum sizde içiyorsanız nasıl tüketiyorsunuz ne tür kulanıyorsunuz aromalı açık demeleme olrakmı önerileriz varsa burda paylaşalım

Bende günde 3-4 bardak içiyorum. Sıcak su ile ama ben farklı bir marka kullanıyorum sadece yeşil çay değil. Konsantre yani yeşil çay meta yaprağı bamya çiçeği kakule meyve ekstresi vs..
Ciddi derecede sıkılaşmama yardımcı oluyor. İçine birazde aloe vera içecek koyuyorum. Limon aromalı olmasını istiyorsan biraz limonda sıkabilirsin.

yeşil çayı o kadar çok içmeyin gün içersinde. ben kendimden biliyorum. uzun süreli kullanımda bende mide sorunlarına ve kansızlığa yol açtı ve anında kestim.günde 1 bardak kafi.

acaba yeşil çaydan en iyi verim almamız gereken bi zaman dilimi varmı sabah ve yemeklerden sonra vs gibi...[DOUBLEPOST=1392062101][/DOUBLEPOST]
yeşil çayı o kadar çok içmeyin gün içersinde. ben kendimden biliyorum. uzun süreli kullanımda bende mide sorunlarına ve kansızlığa yol açtı ve anında kestim.günde 1 bardak kafi.
içime kurt düştü yeşil çaydan kaynaklandğına eminisiz aksine mıde sorunlarına ıyı geliyor diye biliyorum

Ben kullanmadan önce nette araştırdım. Her konuda olduğu gibi bunda da çeşit çeşit görüşler var. Bence günde 2 bardak yeterli. Öğleden önce 10-11 öğleden sonra 3-4 gibi kullanıyorum.Tadı alışana kadar kötü denilebilir. Bir dilim limon içimi kolaylaştırıyor.
Sallama çayların beklenilen etkiyi vermeyeceğini okumuştum. Demleme gibi bir şansım olmadığı için de hiç kullanmamaktansa sallamayı kullanırım diyenlerden oldum.

Geçen haftadan itibaren günde 1, bazı günler 2 tane içiyorum. Lipton'un limonlu yeşil çayını almıştım. Bittikten sonra Doğadan'ın aromasızına geçeceğim.

Nereden buldunuz bu bilgiyi acaba?

Göbek bölgemde biraz yağlanma mevcut. Hacim kazanmak için kardiyo da yapmak istemiyorum açıkcası pek. Yeşil cayı da kahvaltıda ve geceleri saat 9 gibi tüketiyorum. Acaba günde iki kere hakikaten fazla mıdır?
Normal hocam sıkıntı edilecek bir durum yok sağlıksız şeyler içeceğinize yeşil çay içmeniz size fayda sağlar siz üsteki arkadaşa bakmayın yeşil çay destekleyici bir unsurdur.
Tabiki herşeyin fazlası zarar ama 2 bardak gayet normal.

Japonya çinde gün içinde sürekli içiyorlar hatta bızım ulkemızde marketlerde nasıl su satlıyorsa onlarda yesıl caylı su satılıyor 3 bardak gün içinde tüketilebilr bence bugun tarçın karanfil aromalı aldım harıka bı kokusu var sade ıcmeyenlere aromalı olanları tavsıye ederım

Son düzenleme:
acaba yeşil çaydan en iyi verim almamız gereken bi zaman dilimi varmı sabah ve yemeklerden sonra vs gibi...[DOUBLEPOST=1392062101][/DOUBLEPOST]
içime kurt düştü yeşil çaydan kaynaklandğına eminisiz aksine mıde sorunlarına ıyı geliyor diye biliyorum
eminim. o kadar çok övülmesine bakmayın.günde 1 bardaktan fazla tüketmeyin.sporunuzu diyetinizi ve kardionuzu eksik etmeyin daha sağlıklı olacaktır.çaylara bel bağlamayın..fazlası zarar.ben günde 3 er bardaktan aşşaya içmezdim ve uzun dönemde mide sorunlarına yol açıyor

Geceleri azalan metabolizma hızını arttırmak amacıyla içilecek yeşil çay hacim yapmak isteyen bir vücut geliştirmecinin amacını engeller mi?

Yeşil çay 2 bardak icilmeli en fazla daha sonrasi zarar birde sallama degilde aktardan orjinal airsaniz daha iyi olur

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeşil çay 2 bardak icilmeli en fazla daha sonrasi zarar birde sallama degilde aktardan orjinal airsaniz daha iyi olur

Eczanelerde satılan sallama olanları da mı önermiyorsunuz?

Birde dediğim gibi hacim kazanmaya engel olur mu gece saat 9-10 civarı içilecek yeşil çay?

Teşekkürler..

Hocam bu lokman Hekim filan varya aktarlar onlardan saf aldiginiz katkı siz olani onu kaynamis suyun icine demligin tabi atiosunuz yaklasik 1-1.5 dk sonra sürerek iciosunuz ben oyle yapiorum yani ve cok faydasini gördüm idrardan resmen yagin ciktigini goruyosunuz denemenizi tavsiiye ederim ama dediğim gibi en fazla 2 bardak sonrasi böbrekler e ciddi zarar verir

Yeşil çay alırken dikkat etmeniz gereken 1-2 husus var.
1-kapalı ambalaj olsun(hava ile teması olmasın)
2-menşei belli olsun(üretim yeri) tavsiyem çin menşei olanları tüketin,nükleer santrall olayından sonra japonya menşei olanlardan uzak durun.
3-son kullanma tarihi olan paketli ürün alın.
4-poşetteki yeşil çaylardan uzak durun(içinde ne olduğu belli değil) kendiniz demleyin tekniğine göre.

Aktarlardan dökme yeşil çay almayın.halis muhlis yerli yeşil toplanmış çer çöp çaylar.siyah çay için daha ii.

Karin bolgemde hafif yaglanma var.Kilo almaya calisiyorum kas olarak.Gunde 2 bardak icicem bundan sonra.Bakalim ne olacak :)

Bende doğadan yeşil çay içiyorum gayet iyi limonlu yeşilçay sporada başladım tam tamına 14 kilo verdim bence aktarda olanla pakette olan sallama yeşilçayın farkı yok gibi bilgisi olan yazsın lütfen saygılar

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tam bir seneden beri içiyorum hiç aksatmadan hergün günde 3 bardak. 3 bardaktan fazlası hem zarar hemde baymaya başlar adamı.120 kilodan 90 kiloya düşmemde baya bir yardımcı oldu,yag yakıcı ve tuvalete çıkaracığı sayesinde.Hem metebolizmayıda hızlandırıyor gayet şifalı bir nimet bizlere.Ben hep aktardan tohum olarak aldım marketlerde sallama olarak satılanların hepsi sallama adı üstünde.Bence abartmadan günde 3 bardak için.Body yapıyorum artık ve hala içiyorum bi sıkıntı yok..

Back
Yukarı