Yaz tatiline girmeden son 1 ay için ağır antrenman programı

berkteam

Üye
İlk önce yağ yakıcı bir hap almayı düşünüyorum. 23 yaşındayım 1.70 boy ve 75 kiloyum. Az buz kası var ama o kadar belirgin değil.

Yağ yakıcı hap ile beraber 5-6 kg vermeyi ve kaslanmayı düşünüyorum spor salonuna da giderekten. Herhangi bir program öneriniz ve hap konusunda bir tavsiyeniz var mı.

son 1 ayda vucuda birden hap ve agir sporla yuklenme bence bu sezonu off gec bidahaki yaza kistan basla calismaya

Hapla mapla olmaz bu işler . Ayrıca 1 Ay için uğraştığına değmez sadece kilo verirsin başka bir şey de olmaz kolay kolay

Sene 2012 millet haptan medet umuyor hemde 1 ayda..Şunu belirteyim öyle bir dünya yok...

Simitci doğru söylüyor eğer vücut yapmak istiyorsan başla şimdi, bir dahaki belki daha sonraki yaza istediğine ulaşırsın..

son 1 ayda vucuda birden hap ve agir sporla yuklenme bence bu sezonu off gec bidahaki yaza kistan basla calismaya
yok zaten kasım 2011 den itibaren düzenli spor salonuna gidiyorum. eski boksörüm. ama haziran ayında son defa gidicem de asılayım diyom.

Son düzenleme:
İlk önce yağ yakıcı bir hap almayı düşünüyorum. 23 yaşındayım 1.70 boy ve 75 kiloyum. Az buz kası var ama o kadar belirgin değil.

Yağ yakıcı hap ile beraber 5-6 kg vermeyi ve kaslanmayı düşünüyorum spor salonuna da giderekten. Herhangi bir program öneriniz ve hap konusunda bir tavsiyeniz var mı.

Umarım yağ yakıcı hap alıp az buz olan kasını da eritmezsin.

Spor salonuna haziran ayında neden son defa gittiğini paylaşabilir misin?

Back
Yukarı