yazın çok ağır basmayın diyorlar bu doğru mu ?

Birçok bodyci arkadaş yazın hacim çalışması yapmıyor. Bunun nedeni antrenmanlardaki isteksizlik ve sıcağa bağlı olarak iştah kaybı. Bu yüzden ötürü yazın yağ yakımına yöneliyorlar. Yağ yakımı yapan bir çok bodyci arkadaşta az ağırlık çok tekrar çalışıyor.

O yüzden çok ağırlık az tekrar çalışma demişlerdir. Ama bazı arkadaşlar definasyon döneminde de tam tersini yapıp ağır girip az tekrar çalışıyorlar.

Durum muamma yani. Şahsi fikrime gelirsek.

Yazın ağır basmak bana daha iyi bir fikir geliyor. Çünkü ciddi çok tekrarlar ve süpersetler terden insanı geberttiği için yazın beni spordan soğutuyor.

Beslenmeni de hacme yönelik yaparsan yazında hacim yapılır. Sakatlık açısından da vücut kışa göre daha sıcak olacağından yazın sakatlanmak daha zor diye düşünüyorum.

ben yazın ağar basmanın daha uygun olacağını duydum çünkü yağ yakımı yazın daha iyi oluyormuş verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

herkes birşey diyor fakat bu konu önemli sıcaklıklar biraz daha artıcak spor salonunda 15 dakkadan sonra su gibi oluyor insan bu durumda kendini çok zorlamamak sağlıklı olandır hatta spor yaptıgın gün sayısı bile düşer. bende yazın daha az çalışanlardanım haftada 3 günden fazla çalışmıyorum. yağ problemim olmadıgı için 3 gün bana yetiyor.

Back
Yukarı