Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yatmadan önce benim karnım acıkıyor. Eskiden yemek yerdim. Fakat kilo almaya başladım. Kesmeye çalışıyorum. Yemek yerine meyve yemek yararlı mı olur zararlı mı ?
sabah kahvaltısını çok sıkı yap tıka basa yemeni , akşam yemeğinden sonra acıkırsan 1 elma ve 1 portakal yemeni tavsiye ederim . yemeği biraz azalttın mı vücut zamanla alışıo düzenine aklına getirmemeye çalış açlığı derim
yatmadan once lor peyniri ye en azindan mideye biseler girmis olur yada sut cok iyi tutuyor mideyi. bolbol su ic gun icinde su mideyi doldurur acikmayi gecistirir
Gece yatmadan önce yağsız süt içebilirsiniz. Kazein proteini uyuduğunuz süre boyunca metabolizmanızında yavaşlamasıyla yaklaşık 6-7 saatlik bir süre boyunca sindirilerek vücudunuzu protein bakımından aç bırakmayacaktır. Eğer vücut geliştirme yapıyorsanız zaten yatmadan önce mutlaka kazein almalısınız.
madem yatmadan önce çok acıkıyorsun yapacak birşey yok yiyip yatacaksın ben 10 senedir öyle yapıyorum kg falan aldırdığı yok bir yerde okumuştum gece yatmadan önce yenen yemek öğlen yemeği gibi etki gösterirmiş yani yazıdaki ana fikir şuydu bilinenler aslında yanlıştır gece yemek yeme kg aldırmaz kaynağıda vercemde aklıma gelmiyor kitabın adı böyle soru cevap şeklkinde bir kitaptı
neyse genede korkuyorsan kg almakdan madem yatmadan öncede karnın çok acıkıyor makarna ye gitsin hem tok tutar hemde kg aldırmaz bu arada gün içersinde yediklerine dikkat et 2500 kaloriyi geçmezsen kg almazsın