Yatakta Egzersiz!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eTMC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eTMC

Üye
Yurtta kaldığım için kirli yerde egzersiz yapamıyorum.Yatağın üzerinde(yumuşak zeminde ama çokta değil) şınav mekik gibi basit hareketleri yapsam ne gibi eksileri olur?zatem amacım ciddi bir kas kütlesi oluşturmak değil vücudu düzene sokmak hafif şekil vermek.Birde el bileklerini güçlendirmek ve kalınlaştırmak için gerekli bilgi ve egzersizleri nereden bulabilirim?

Hareketleri yaparken denge sorunu yaşayabilirsin özellikle şınav yaparken. Kullanılmayan bir battaniye veya örtü varsa yere serip yapmayı dene. Konunu görünce yatakta şınav çekmeyi denedim ellerimi koyduğum yerde çukur oluştuğu için dengem bozuluyor dengemi düzenlemek için +efor sarf ediyorum, bu yüzden düzenli nefes alamıyorum kısacası pek sağlıklı değil gibi...

Bel saglıgın icin ozellikle uzanılarak yapılan hareketlerin cokmeyen bir zeminde yapilması uygundur.
Yatakta ozellikle karın hareketleri yapma.şınavdada bileklerini sakatlayabilirsin.
Herseyin bası sağlık.
Başarılar!

En basitinden bir tane örtü al.Onun uzerinde yaparsın.sonra duzunu tersini karistirmadan toplar dolabın en altına koyarsın.
Biz yurttayken fazladan nevresim veriyorlardı.:)

teşekkür ederim ama yanlış anladınız.ben bilek kaslarını güçlendirmek ve bilekleri kalınlaştırmak için ne yapabilirim diye ayrı bir soru daha sormuştum onu kastettim

teşekkür ederim ama yanlış anladınız.ben bilek kaslarını güçlendirmek ve bilekleri kalınlaştırmak için ne yapabilirim diye ayrı bir soru daha sormuştum onu kastettim

oncelikle forumda arama yapabilirsin.

Ev icin onerim powerball ya da el yayi olur.

peki egzersizin gün içindeki saatinin çok önemi varmı.mesela sabah kalkar kalkmaz yada yatmadan önce yapmak gibi.saati belirlerken nelere dikkat etmeliyim.

sabah kalktıktan 5-10 dk sonra açma germe hareketleri ve akabinde vg hareketleri yapmayı düşünüyorum.sonra 30 dk 1 saatlik dinlenmeden sonrada güzel bir kahvaltı.sizce nasıl bir plan.size göre avantajları ve dezavantajları ne olabilir?

Back
Yukarı