yardimci olursaniz cok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boy : 1.87
kilo : 63.3 ( 3 hafta icinde 2.5 kilo aldim simdi 65.8 )
sabah : 4 adet yumurta 1 kucuk meyve suyu 50 gr peynir yarim cay bardagi pekmez 1 muz
sabah ogle yemegi arasi antremana gidiyorum sebebi ise hem uygun olmasi hemde hocamin testesteron seviyen yuksek olur o yuzden sabah sporu daha faydali olur demesi
antremandan
sonra 80 gr ton baligi
ogle: et disindaki yemeklerden bir ana yemek (kuru . nohut tarzi ) pilav olursa tatli
ara ogunde balli yogurt 200 gr
aksam : tavuk sote bulgur makarna ayran
yatmadan once yarim ekmek cikolata yarim kilo sut
her gun asagi yukari
bu sekilde 3 hafta 2.5 kilo aldim hatta hoca baskulle oynamismi diye sordum oynamamis :) kafaya koydum 6 ayda 20 kilo alacam
hedefim bu hedefime ulasmak icin sigarayi da biraktim alkolude hocam ilk ayin sonunda tozada baslariz dedi saygi deger hocalarim hedefim 6 ayda 20 kilo bu beslenme programi ve protein tozuyla bu mumkun mu yardimci olursaniz sevinirim yanlisim varsada duzeltirseniz sevinirim :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı