ForzaBeşiktaş
Üye
Merhabalar arkadaşlar.
Aslında sorunum belki forumda gizlidir fakat gerçekten hangisi daha yararlı olur bulamadığım için sorma gereği hissettim.
V.g. yi 2006dan bu yana aralıklarla yapmaktayım. Özellikle de askerlikten döndüğüm dönemde 7-8 ay aralıksız ve 3 ay ara verdikten sonra 8-9 ay gene aralıksız yaptım. Haziran 15-Ramazan Bayramı arasını off geçirdim. 3. haftam başlayalı Bayramdan sonra ve yüklenmeye de başladım.
Ek takviye de almaktayım amino(animal nitro),multivitamin(animal pak) bazen de beslenmem yetersizse whey.
Şimdi salon hocası şöyle bir program yazdı.
Sadece üstün körü programdaki hareketleri yazmadan ufak bilgi vermek istiyorum.
1. gün ---> Göğüs + Biceps( + 1 hareket ön kol iç ) + Alt karın ( 2 hareket )
2. gün ---> Bacak + Karın ( Cardio ağırlıklı kalça stepper vs. , grimek, yana yatış, twist gibi hareketler)
3. gün off
4. gün ---> Omuz + Triceps( +1 hareket ön kol dış ) + üst karın ( 2 hareket )
5. gün ---> Kanat + Cardio
6. gün off
7. gün tercihen cardio veya off
Şimdi sizce program nasıl.
Asıl önemli olan Omuz triceps antreman gününde triceps her zaman yaptığım lying hareketini çıkaramamam oldu. Sanki kaslarım boşaldı resmen. Tricepsi acaba kanat gününe mi çeksem.. Bu seferde Omuz idmanı için o gün az olmaz mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Boy: 1,90
Kilo: 110
( Amacım biraz kilo vermek ayrıca. )
Aslında sorunum belki forumda gizlidir fakat gerçekten hangisi daha yararlı olur bulamadığım için sorma gereği hissettim.
V.g. yi 2006dan bu yana aralıklarla yapmaktayım. Özellikle de askerlikten döndüğüm dönemde 7-8 ay aralıksız ve 3 ay ara verdikten sonra 8-9 ay gene aralıksız yaptım. Haziran 15-Ramazan Bayramı arasını off geçirdim. 3. haftam başlayalı Bayramdan sonra ve yüklenmeye de başladım.
Ek takviye de almaktayım amino(animal nitro),multivitamin(animal pak) bazen de beslenmem yetersizse whey.
Şimdi salon hocası şöyle bir program yazdı.
Sadece üstün körü programdaki hareketleri yazmadan ufak bilgi vermek istiyorum.
1. gün ---> Göğüs + Biceps( + 1 hareket ön kol iç ) + Alt karın ( 2 hareket )
2. gün ---> Bacak + Karın ( Cardio ağırlıklı kalça stepper vs. , grimek, yana yatış, twist gibi hareketler)
3. gün off
4. gün ---> Omuz + Triceps( +1 hareket ön kol dış ) + üst karın ( 2 hareket )
5. gün ---> Kanat + Cardio
6. gün off
7. gün tercihen cardio veya off
Şimdi sizce program nasıl.
Asıl önemli olan Omuz triceps antreman gününde triceps her zaman yaptığım lying hareketini çıkaramamam oldu. Sanki kaslarım boşaldı resmen. Tricepsi acaba kanat gününe mi çeksem.. Bu seferde Omuz idmanı için o gün az olmaz mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Boy: 1,90
Kilo: 110
( Amacım biraz kilo vermek ayrıca. )