teomanasya
Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır spor yapıyordum.. 100 kilodan 85'lere kadar düştüm başlarda, sonra kilo vermem yavaşladı.. kış aylarında ara verdim.. Tekrar aldım biraz.. Bahar aylarında ara ara gittim.. Ramazan ayından sonra da haftada en az 5-6 gün gidiyorum.. Tekrar 85'lere düştüm.. Kardiyo antrenmanı yapıyorum.. İlk 10 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 10 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 10 dk yürüyüş, 10 dk koşu, 10 dk yürüyüş ve bitiş.. Runtastic programını yükledim telefonuma spora başlarken açıyorum.. Spor sonunda 9,5 km mesafe katetmiş ve 1000 kalori yakmış oluyorum.. Herhangi bir sağlık sorunum yok.. Sabahları 180 ml'lik iki kutu muzlu süt içiyorum.. Öğlen bir şey yemiyorum.. Akşam spordan gelince evde ne yapmışlarsa karnım doyacak idare edecek kadar yiyorum.. Ekmek ve şekeri ya hiç ya da çok az kullanıyorum.. Bazen şekerim ya da tansiyonum düşüyor gibi oluyor en fazla bir ülker albeni götürüyorum.. Günde iki kupa filtre kahve içiyorum.. Spora giderken l-carnitin kullanıyorum... Daha da bir şey yok yani.. İki hafta önce tartıya çıktığımda 85.1 kiloydum.. Az önce umarım 83ün altına düşmüşümdür diye -sindirim sistemim de boşken- bir çıktım; 85.4 çıktı.. Ya bu kadar yaptığım spor nereye gidiyor arkadaşlar? Bu kadar emek veriyorum neden boşa gidiyor? Yaklaşık 20-25 gün sonra polis akademisi sınavına gireceğim.. 81'in (81i yakalasam sorun yok) altına düşmem lazım..
Neden böyle oluyor? Vücudum su mu tutuyor? Yağ kütlesinden verirken kas kütlem mi artıyor? Ne yapmam lazım bana bir yol gösterin lütfen?
Neden böyle oluyor? Vücudum su mu tutuyor? Yağ kütlesinden verirken kas kütlem mi artıyor? Ne yapmam lazım bana bir yol gösterin lütfen?