Yardım ederseniz çok sevinirim..!!..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Slalom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Slalom

Üye
Merhaba arkadaşlar. Buralarda çok yeniyim ve bu yüzden herkesin olduğu gibi benim de birkaç sorum olucak.
Boy:183
Kilo:67
Yağ oranımı hesaplayamadım daha doğrusu nasıl yapıldığını bilmiyorum fakat en azından fit bir vücudum olduğunu düşünüyorum :)
Bu şekilde antrenmanlara her ne kadar uzak olsam da 3 sene düzenli olarak yüzmeye gitmemin bana epey faydası oldu.Takıma girdiğimde okulla beraber yürütemediğim için maalesef bırakmak zorunda kaldım. :( bu yüzden 2 senedir aktif olarak spor yapamıyorum.

Öncelikle hayatımda hiçbir şeyi düzenli yapamayan biriyim ve bu yüzden hem vücut geliştirme hem de düzenli beslenme şeklinde birşey benim için söz konusu olamaz. :)
Öncelikle bu işin beslenme ile fazlasıyla ilgili olduğunu biliyorum fakat düzenli bir beslenme programına uyamam sorum şu ki beslenme dışında çalışacağım egzersizler bana ne kadar fayda sağlar
Bir diğer sorumda nereden,nasıl başlamalıyım(nasıl bir program yapmalıyım) (Sadece karın kası yapıp diğer bölgelerimin cılız kalmasını istemiyorum yani
olucaksa hepsi olsun :))
Ayrıca soğuyarak bırakmak istemiyorum tekrar bunu epey yaşadım başladım bıraktım başladım bıraktım bu konuyu nasıl aşabilirim? çok çabuk sıkılıyorum?bu konu kendim halletmem gereken bir konu biliyorum ama tavsiyeleriniz olabiliceğini düşündüğüm için sordum..

Yaz tatilinde spor salonuna yazılmayı düşünüyorum fakat o zamana kadar evde çalışmayı düşünüyorum yani tabi bıkmadan usanmadan devam edersem :D
Kollarım epey cılız karnımda hacimli duruyor fakat gözle görülür bir şey yok
Sorularım bu kadar bir de bana başlarken vericeğiniz tavsiyeleri de bekliyorum..
Şimdiden teşekkür ederim..

kardeşim doğru yoldasın ....

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı