Yanlışmi yapıyorum ?

ben ilk sayfada yazılana benzer tüm vücut antrenman sistemine başladım, 1 hafta oldu henüz neticelerini bilmiyorum. bir kaç ay bekle, olumlu sonuçlar alırsam sana yazarım, sen de başlarsın. ya da istersen sen de şimdiden başla :)

ben ilk sayfada yazılana benzer tüm vücut antrenman sistemine başladım, 1 hafta oldu henüz neticelerini bilmiyorum. bir kaç ay bekle, olumlu sonuçlar alırsam sana yazarım, sen de başlarsın. ya da istersen sen de şimdiden başla :)
Abi tüm vucudu calisma antremanlarini tavsiye eden pek yok gördüğüm kadariyla

Abi tüm vucudu calisma antremanlarini tavsiye eden pek yok gördüğüm kadariyla
tavsiyeye gerek yok ki, bu bir sistem ve denemekte fayda var diye düşünüyorum. mesela forumda süper set tavsiye eden de yok, ama ben bir süre sonra ona da başvurmayı düşünüyorum. spor dediğin bir hobi sonuçta. değişik stiller, teknikler denemek insana heyecan veriyor. şimdi olmazsa snra da olabilir, mesela 2-3 ay omuz bacak, kol göğüs diye çalışırsın, sonra 2-3 ay tüm vücut çalışırsın, sonra 3 ay süper set çalışırsın, bir çok yersin, bir az yersin... hayata renk gelir.

tavsiyeye gerek yok ki, bu bir sistem ve denemekte fayda var diye düşünüyorum. mesela forumda süper set tavsiye eden de yok, ama ben bir süre sonra ona da başvurmayı düşünüyorum. spor dediğin bir hobi sonuçta. değişik stiller, teknikler denemek insana heyecan veriyor. şimdi olmazsa snra da olabilir, mesela 2-3 ay omuz bacak, kol göğüs diye çalışırsın, sonra 2-3 ay tüm vücut çalışırsın, sonra 3 ay süper set çalışırsın, bir çok yersin, bir az yersin... hayata renk gelir.
Hocam şunu bir okuyun isterseniz

http://blog.milliyet.com.tr/iki-gun...iran-egzersizler-yapmayin/Blog/?BlogNo=453472

Doxux hatirlarsiniz bir ara size yazdiklariniz yalin ve net aksi gerekmedigi surece demistim, sanirim biraz yardimci olayim diye bu prensibin disina cikinca sonuc BU oluyor...

Doxux hatirlarsiniz bir ara size yazdiklariniz yalin ve net aksi gerekmedigi surece demistim, sanirim biraz yardimci olayim diye bu prensibin disina cikinca sonuc BU oluyor...
Doğru.Başlığın ilk mesajındaki 6 günlük programın arkasına bunu atınca 6 gün olarak anlaşılmış normal olarak. @oktay3833 , ben yazmayı unutmuşum, yazdığım program haftada 3 gün yapılıyor, daha fazla olmaz.

Merhaba herkese iyi günler . Denilen programı düzenli yapıyorum 1 ay oldu olmadi gelişme var gibi daha güçlü hissediyorum. Ama bugün hasta oldum (grip) sporum yarın birkac gun aksatsam olurmu bide programda degisiklik yapmami onerirmisiniz

Toza falan gerek yok beslenmeni gozden gecir, antrenman programin sanirim bir bucuk aylij falan oldu araya hastalik falanda girmisti, bence bir sure daha devam et

Back
Yukarı