halilyc
Üye
Öncelikle hayırlı forumlar Selamın aleyküm değerli dostlar. Başlığı biraz hileli yazdım daha fazla dikkat çekmesi için kusura bakmayın
Boyum 192 kilom 87 şuan. Fiziğim orta halli fizik fakat beni en çok rahatsız eden göbeğim olmamasına rağmen yanlarımdaki yağlar biçimsiz ve daha kalın belli gösteriyor beni. Amerikadan geleli 1 ay oldu geldiğimde 80 kiloya kadar düşmüştüm fakat yanlarım yine aynıydı. 2-3 ay spora gittim sürekli twix ve sopa ile çalıştım yanlara eğildim vs. yarısını kaybetmiştim hatta kasığıma doğru kaslı çizgilerde oluştu fakat ne yaptıysam 1 senedir o geri kalan yarım kısım gitmedi. Demem o ki ne önerirsiniz çok kısa sürede (1 ay gibi) yanlarımı dümdüz hale getirebilmem için. Yardımcı olursanız bol bol hayır dualarım sizinle olucak bildiğini paylaşın lütfen her türlü fedakarlığa hazırım
Spor durumumda şuan haftada 3 halısaha maçım var abone her hafta oynuyorum fakat 2 sinde kaleciyim. haftaya okul futbol takımı seçmelerine giricem ki büyük ihtimalle takımdayım onun antremanları olacak inşallah birde happy life klübü ile yüzme dersini seçmeyi düşünüyorum. Yani sporda eksiğim yok fazlam var hayatımın her anında spor ile iç içe bir insandım zaten
Sizden etkili hareketler ve beslenme konusunda yardım istiyorum anlıaycağınız
Biraz çenem düştü kusura bakmayın yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ediyorum 
Resimler :

Resimler :

Son düzenleme: