Yakında uygulayacak olacağım beslenme programı sizce nasıl ?

Yaşım 17. Boy 1.82. Kilo 74. Amacım vücudumdaki yağlardan kurtulmak ve kas kütlesi kazanabilmek .daha önce 3.5 ay spor salonuna gitmiştim 1-2 haftadır ara verdim tekrar başlayacağım. bu beslenme programı sizce nasıl ?
Fotoğraf0085.jpg

Öncelikle senin beslenme programın değil low carb diyeti akşam yatmadan önce badem tüketmelisin eğer tüketmiyoryan omega 3 takviyesi almanı tavsiye ederim program denenmiş bir program zaten sen karbı biraz arttırmıssın boyunu göz önüme alırsak iyi yapmıssın :)

Öncelikle senin beslenme programın değil low carb diyeti akşam yatmadan önce badem tüketmelisin eğer tüketmiyoryan omega 3 takviyesi almanı tavsiye ederim program denenmiş bir program zaten sen karbı biraz arttırmıssın boyunu göz önüme alırsak iyi yapmıssın :)
ben biraz daha şekil vermeye çalıştım low carb a :D bu arada önerini dikkate alacağım . bide çökelek hakkında bir bilgin var mı? lor peynir yerine onu denicem

Günün sonunda alınan kalori fazla düşük değil mi yoksa bana mı öyle geldi? 1064 kcal ile kalori açığı 500'ün bayağı üstünde olur.

ben biraz daha şekil vermeye çalıştım low carb a :D bu arada önerini dikkate alacağım . bide çökelek hakkında bir bilgin var mı? lor peynir yerine onu denicem
Dene kardeşimde değerlerine baktım yağlı gibi geldi lor peynirinin 100 gr 1 gr yağ var ayrıca zeytinyağınıda unutma :) bi çay kaşığı 18 kcal falandı

150 gr pirinç kuru ağırlıktır ve okadar kalori ve kh yapmaz,zaten diyetini bu şekilde yaparsan low karb dan katosise doğru bir geçiş olur,kh ı az daha düşürmen yeterli katosise geçmen için.

hesaplamaları googleden yaptım :D
protein olarak daha iyi sanki
Aynen proteindem fark açmış hemde baya benden sana bir tavsiye ürünlerin üzerindeki değerrleri göz önüme alarak hesaplamanı yap google okadar güvenilir değil :)[DOUBLEPOST=1401644369][/DOUBLEPOST]
150 gr pirinç kuru ağırlıktır ve okadar kalori ve kh yapmaz,zaten diyetini bu şekilde yaparsan low karb dan katosise doğru bir geçiş olur,kh ı az daha düşürmen yeterli katosise geçmen için.
Diyetin orjinali 120 gr pirinç 100 gr karba tekabul ediyor ama arkadaş low karb yapıyorum dememiş :) diyeti kendine uyarlamış

Bu arada lif için bol sebze yemen lazım bunu ihmal edersen, bir hafta sonra kabız olur lavabo problemi yaşarsın.

Bu programla yağla beraber kasda kaybedersin,hesaplasığın kaloriyi almaya kalkarsan.[DOUBLEPOST=1401644695][/DOUBLEPOST]150 gr pirinç=30 gr kh:) ve low karb.
Kardeşim diyetin orjinelinde 1200 kcal civarı kas kaybı yaşaması için 1000 kcaln altına inmesi lazım buda sınırdır yani arkadaş sınırda kalmayı tercih etmiş hevesini kırmayalım :)

Back
Yukarı