ben biraz daha şekil vermeye çalıştım low carb aÖncelikle senin beslenme programın değil low carb diyeti akşam yatmadan önce badem tüketmelisin eğer tüketmiyoryan omega 3 takviyesi almanı tavsiye ederim program denenmiş bir program zaten sen karbı biraz arttırmıssın boyunu göz önüme alırsak iyi yapmıssın![]()
Hesaplaması yanlış sanırıö ayrıca farklılaitırmış diyeti ama kalıp olarak diyet bu kcallardaGünün sonunda alınan kalori fazla düşük değil mi yoksa bana mı öyle geldi? 1064 kcal ile kalori açığı 500'ün bayağı üstünde olur.
Dene kardeşimde değerlerine baktım yağlı gibi geldi lor peynirinin 100 gr 1 gr yağ var ayrıca zeytinyağınıda unutmaben biraz daha şekil vermeye çalıştım low carb abu arada önerini dikkate alacağım . bide çökelek hakkında bir bilgin var mı? lor peynir yerine onu denicem
hesaplamaları googleden yaptım![]()
Aynen proteindem fark açmış hemde baya benden sana bir tavsiye ürünlerin üzerindeki değerrleri göz önüme alarak hesaplamanı yap google okadar güvenilir değilprotein olarak daha iyi sanki
Diyetin orjinali 120 gr pirinç 100 gr karba tekabul ediyor ama arkadaş low karb yapıyorum dememiş150 gr pirinç kuru ağırlıktır ve okadar kalori ve kh yapmaz,zaten diyetini bu şekilde yaparsan low karb dan katosise doğru bir geçiş olur,kh ı az daha düşürmen yeterli katosise geçmen için.
Antremanınada bağlı kardeşim yaparsın neden olmasınkısacası bu programla yağ kaybedip kas kütlemi biraz artırabilirmiyim ?
Bu programla yağla beraber kasda kaybedersin,hesaplasığın kaloriyi almaya kalkarsan.[DOUBLEPOST=1401644695][/DOUBLEPOST]150 gr pirinç=30 gr khkısacası bu programla yağ kaybedip kas kütlemi biraz artırabilirmiyim ?
Kardeşim diyetin orjinelinde 1200 kcal civarı kas kaybı yaşaması için 1000 kcaln altına inmesi lazım buda sınırdır yani arkadaş sınırda kalmayı tercih etmiş hevesini kırmayalımBu programla yağla beraber kasda kaybedersin,hesaplasığın kaloriyi almaya kalkarsan.[DOUBLEPOST=1401644695][/DOUBLEPOST]150 gr pirinç=30 gr khve low karb.