Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşim hazır kış ayindayken kilo almaya bak bende baklava yi takmistim kafaya yapmıştım ama diğer bölgeler zayıf olunca bişeye yaramıyor 3 4 ay kilo al 7 8 kilo almaya çalış daha sonra definasyon a girer yağları atarsin 59 kilosun karın kaslarının gorunmeme sebebi bencr çok kküçük olması ve hiç çalıştırmaman her bölgeyi en iyi şekilde çalış ve hacim almaya bak gerisi gelir
@Exacting51 senin gibi 3 kuruşluk bilgisiyle bb profesörü gibi tavır takınanlardan nefret ediyorum. şu uslubunu düzelt.[DOUBLEPOST=1418834720][/DOUBLEPOST]bu foruma yarardan çok zararınız var.
bunun cok bilmişlikle yada başka birşeyle hic alakası yok 170 boyunda 59 kilo ne demek ? bu adama tutupta kilo mu ver diyelim
ne diyelim kilo al diyecez tabi bunun bi bilgiyle alakası yok forumda 100 kişiye sor cevabı %200'ü kilo al diyecek biz sadece kişiyi dogru yönlendirmek istiyoruz.