Yag olcumum ve yorumlariniz

Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Ben 6 ekim gününde yağ oranımı ve kaslarımı ölçtürdüm spor salonunda.
Yağ oranım %18.0 çıkmıştı ve bugun 27 kasımda bidaha ölçtürdüm yağ oranım %15.5 olmuş ama kagıtta kollarımın ve bacaklarımın yağlandıgı ama aynı zamandada kaslarının arttıgı gözüküyor yani mesela sağ ayagım %14 yağdan %17 e yükselmiş 1 kilo yağ artmış ama aynı zamanda 2.5 kilo kas kazanmış sizce bu normalmi kas kazanımında yağında artması ? Bide genel olarak 6 ekimde 27 kasıma kadar yaklaşık %3 yağ oranı azalmış nasıl yorumlarsınız ?
Bu arada eklemeyi unuttum her 2 kolumdada yaklaşık 100 gram kas kaybı var ve yağ oranı artmış kollarda ama ben daha kuvvetli hissediyorum eskisine göre

Son düzenleme:
sağ ayagım %14 yağdan %17 e yükselmiş 1 kilo yağ artmış
Böyle birşey varmı ya ? Bölge bölge yağ oranımı ölçülüyor ? :D

Aynı zamanda hem kas hemde yağ artışı olabilir, eğer makina doğru ölçüyorsa durum öyle görünüyor.

Beslenmenizi gözden geçirin, yanlışlarınız olabilir.

Bence cooooook ideal bir program uyguluyor olmalisin. En azindan bana gore oyle. Cunku kimse gobek istemez ama bacak ve kollarin buyuk olmasini ister.

garip olan bacaklarda ve kollarda yağ artışı gözüküyor ama göbektede 3 kiloya yakın yağ yaktıgım gözüküyor

Makina yanlış ölçüm yapıyor olabilir, yada ödem falan oluşmuştur kollarda,bacaklarda onları yağ olarak ölçmüş olabilir.

Bunları çok kafaya takmamak lazım, siz sporunuzu yapmaya ve beslenmenize dikkat etmeye devam edin

o kadar kısa surede 2.5 kg kas kazanmanız bılımsel olarak malesef ımkansız

bana kalırsa pek guvenmeyn bu makınalara, ayna en ıyısı

Back
Yukarı