Yaş 34, yeni başladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar.
Adım Ümit, 34 yaşındayım.
Spora başlamadan önce 174 boy, 59kg ağırlık,
27,5cm sağ kol, 26,5cm sol kol
90cm göğüs,
44 cm bacak
Ölçülerinde idim. Hemen hemen 1 ay dolmak üzere.
Bu başlıkta ay ay gelişimi mi paylaşacağım.
voL1AD.jpg

Spora başlamadan 2 ay önce. Hatta bu resimde 64 kilo idim. Baya bir yüzdüm. Yani kasların şişmiş hali bu :)

PEoLVQ.jpg

21. gün.
Sag kol yaklaşık 4cm büyüyerek 31,5 oldu. Sol kol 4,5 cm büyüyerek 31 oldu. Şuan 61,5kg'a ulaştım. Karın bölgesindeki lokal yağlanmalar yok oldu.
Diğer bölgelerin ölçümünü ay dolduğunda yapacağım.
Saygılarımla.

Vaybe 1 seneki halim aklima geldi yas 34 boy 1.76 kilo 64 du:) simdi kilo 76 kollar 39 diger yerleri olcmedim ama yorumlara gore olumlu...avatardaki resim benim..umarim biraz olsun motivasyon saglar size...basarilar...azimle devam:)

Kolları hacimlendirmek ve büyütmek için en iyi hareket hangisi? 4 aydır gidiyorum ilk (başlarken) ölçtüğümde 25 cm idi. Bir dahada ölçemedim, korktum. :D

Üstadım çok yanlış adama soruyorsunuz. Sen nasıl geliştirdin diyorsan, benim düşüncem belli bir kalınlığa kadar azalan bir hızla geleceği. Kollar için özellikle yaptığım iki hareket var. İkisini de herkes yapıyor zaten. Biceps zaten tüm hareketlerde çalışıyor. Özellikle üstüne düşmüyorum. Tricepse bicekten daha çok önem veriyorum.

Üstadım çok yanlış adama soruyorsunuz. Sen nasıl geliştirdin diyorsan, benim düşüncem belli bir kalınlığa kadar azalan bir hızla geleceği. Kollar için özellikle yaptığım iki hareket var. İkisini de herkes yapıyor zaten. Biceps zaten tüm hareketlerde çalışıyor. Özellikle üstüne düşmüyorum. Tricepse bicekten daha çok önem veriyorum.
Bende.. ayrıca triceps çalışmak daha zevkli geliyor bana.

Kolun 3/2' si arka kol olduğundan önem vermeniz normal, ama kesinlikle pazuyu ihmal etmeyin. Bu kasların büyümesi için özel bir formül yok, ancak genel kütle / kilo alımlarında büyüyecekler belli bir süreden sonra. Ancak genel ipuçları ağır bacak idmanları + yapabileceğiniz en ağır kiloda, hareketten çalmadan barbell curl ve hummer curl / lying triceps ext. ve dumbbell triceps extension + sabır

Kolun 3/2' si arka kol olduğundan önem vermeniz normal, ama kesinlikle pazuyu ihmal etmeyin. Bu kasların büyümesi için özel bir formül yok, ancak genel kütle / kilo alımlarında büyüyecekler belli bir süreden sonra. Ancak genel ipuçları ağır bacak idmanları + yapabileceğiniz en ağır kiloda, hareketten çalmadan barbell curl ve hummer curl / lying triceps ext. ve dumbbell triceps extension + sabır
Columbu bana soyle guzel bir karin antrenmani soylermisin bir turlu duzene oturtamadim karini cok duzensiz calisiyorum

Columbu bana soyle guzel bir karin antrenmani soylermisin bir turlu duzene oturtamadim karini cok duzensiz calisiyorum
Yorumlarınızı görüyorum başlıklarda, pek ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum :) ama kendi egzersizlerimi paylaşayayım ; 2 x max. crunch + 1 x max. barfikste çakı + 1 x max dumbbell yana açış

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı