İşte kardeşim sorunda orada. Düzgün beslenemiyorum. Yani vaktim yok bunları yapacak. Protein tozunu o yüzden istiyorum. Ayrıca 2. ayım dolacak ayın 1'inde.Neden protein tozu kullanıyorsun ? Ne gerek var ? Adam akıllı beslenmeni oturt.Antrenmandan sonra 4 yumurta beyazı+ biraz lor peyniri yemek çok mu zor ? Ne sanıyorsun protein tozunu alınca bir anda müthiş bir vücuda mı sahip olacaksın ? Protein tozu sihir değildir ! Almanın bir sakıncası yok.Ancak bana sorarsan daha sporda yenisin yani protein tozu almanın bir anlamı yok.
Etrafımda ne adamlar var keratein+kilo aldırıcı+protein tozu alıyorlar kolları 30 cm ya var ya yok.
Al sen alİşte kardeşim sorunda orada. Düzgün beslenemiyorum. Yani vaktim yok bunları yapacak. Protein tozunu o yüzden istiyorum. Ayrıca 2. ayım dolacak ayın 1'inde.
İşte kardeşim sorunda orada. Düzgün beslenemiyorum. Yani vaktim yok bunları yapacak. Protein tozunu o yüzden istiyorum. Ayrıca 2. ayım dolacak ayın 1'inde.
Kardeşim ayıptır söylemesi evde sorunlar var burada anlatamayacağım. O yüzden. Bu arada zayıf birine hangi proteini önerirsiniz? Tadı iyi olmalıNeye vaktin yok ya ? Yumurta yapmak 20 dkını ya alır ya almaz.Düzgün beslenemedikten sonra istersen protein tozu havuzunda yüz
Kardeşim ayıptır söylemesi evde sorunlar var burada anlatamayacağım. O yüzden. Bu arada zayıf birine hangi proteini önerirsiniz? Tadı iyi olmalı
ya kardeşim protein ihtiyacını karşılamıyorum daha doğrusu elimde değilo yüzdenKarışmayın arkadaşlar alsın parası boşa gitsin fikir isteyipte kafasında olan şeyi düşünüp burdakileri kaile almıyorsa 150-200 lira versin aklı başına gelir tavsiye vermeyin 2 ay değil 5 yıl da yapsan takviye ile vucut gelişmez oturup her gün et yiyemeyen yerinde sayar şu gıdalara bakış açınızı değiştirin çare onlarda değil doğal beslenme de sıkılmadan aynı gıdaları yemek formülü burada