Yaş 16 protein tozu

RKO1907

Üye
merhaba arkadaşlar,
nereye açacağımı bilemedim o yüzden kusura bakmayın neredeyse 2. Ayım bitecek ve yalnızca 7 kilo almışım. Protein alamıyorum doğru düzgün yani tavuk felan.. Protein tozu kullanmamın bir zararı olurmu?

Alamıyorsan eğer doğru kullanırsan alabilirsin protein tozu spor yapıldığı sürece bir zararı olmaz.Ayrıca pratiktir yani senin mesela spordan sonra hemen alman gerekir ve tavuk falan yiyemessin hemen ayrıca kana çok hızlı karıştığı için whey protein şimdilik sana yeticektir.2-3 ay sonrada casein alırsın onla birlikte oda uyurken ve gün içerisinde kaslarını geliştirir.Bence kullan bende 16 yaşımda kullanıyordum bir zararı olmadı sadece doğru kullanman lazım.

zaten spordan sonra içmek için diyorum. Arkadaşımla ortak alacağım. Ne diyorsunuz?

Neden protein tozu kullanıyorsun ? Ne gerek var ? Adam akıllı beslenmeni oturt.Antrenmandan sonra 4 yumurta beyazı+ biraz lor peyniri yemek çok mu zor ? Ne sanıyorsun protein tozunu alınca bir anda müthiş bir vücuda mı sahip olacaksın ? Protein tozu sihir değildir ! Almanın bir sakıncası yok.Ancak bana sorarsan daha sporda yenisin yani protein tozu almanın bir anlamı yok.

Etrafımda ne adamlar var keratein+kilo aldırıcı+protein tozu alıyorlar kolları 30 cm ya var ya yok.

Neden protein tozu kullanıyorsun ? Ne gerek var ? Adam akıllı beslenmeni oturt.Antrenmandan sonra 4 yumurta beyazı+ biraz lor peyniri yemek çok mu zor ? Ne sanıyorsun protein tozunu alınca bir anda müthiş bir vücuda mı sahip olacaksın ? Protein tozu sihir değildir ! Almanın bir sakıncası yok.Ancak bana sorarsan daha sporda yenisin yani protein tozu almanın bir anlamı yok.

Etrafımda ne adamlar var keratein+kilo aldırıcı+protein tozu alıyorlar kolları 30 cm ya var ya yok.
İşte kardeşim sorunda orada. Düzgün beslenemiyorum. Yani vaktim yok bunları yapacak. Protein tozunu o yüzden istiyorum. Ayrıca 2. ayım dolacak ayın 1'inde.

3-4 aydan önce alma derim.Yani tabi senbilirsin ama bana kalırsa alma.Ona vericeğin parayı şuanlık tavuk göğsü yumurta gibi şeylere vererek protein ihtiyacını karşıla.Bi süre sonra sende artık takviye alman gerektini anlıycaksın.Benim 1.senem bitti henüz bişey kullanmadım.Ama elime para geçer geçmez yani 3 4 haftaya kadar alıcam.(whey protein+aminoasit)

Neye vaktin yok ya ? Yumurta yapmak 20 dkını ya alır ya almaz.Düzgün beslenemedikten sonra istersen protein tozu havuzunda yüz
Kardeşim ayıptır söylemesi evde sorunlar var burada anlatamayacağım. O yüzden. Bu arada zayıf birine hangi proteini önerirsiniz? Tadı iyi olmalı

ya arkadaşım antrenman dan sonra protein ihtiyacını karşılamak için istiyorum. Karbonhidrat işte beraber olanı var mı? Okeyin bir şeyler işte. :D

Karışmayın arkadaşlar alsın parası boşa gitsin fikir isteyipte kafasında olan şeyi düşünüp burdakileri kaile almıyorsa 150-200 lira versin aklı başına gelir tavsiye vermeyin 2 ay değil 5 yıl da yapsan takviye ile vucut gelişmez oturup her gün et yiyemeyen yerinde sayar şu gıdalara bakış açınızı değiştirin çare onlarda değil doğal beslenme de sıkılmadan aynı gıdaları yemek formülü burada

Karışmayın arkadaşlar alsın parası boşa gitsin fikir isteyipte kafasında olan şeyi düşünüp burdakileri kaile almıyorsa 150-200 lira versin aklı başına gelir tavsiye vermeyin 2 ay değil 5 yıl da yapsan takviye ile vucut gelişmez oturup her gün et yiyemeyen yerinde sayar şu gıdalara bakış açınızı değiştirin çare onlarda değil doğal beslenme de sıkılmadan aynı gıdaları yemek formülü burada
ya kardeşim protein ihtiyacını karşılamıyorum daha doğrusu elimde değilo yüzden

Back
Yukarı