• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 1.nci yıl doldu...

Öncelikle merhabalar bu spora büyük bir hevesle başladım 14 yaşımda 15 ime girene kadar evde kendi imkanlarımla bişeyler yapmaya çalıştım ama salona yazılalı 1 yıl oldu ve nihayetinde 1 yıldır bu sporu yapmış sayılıyorum.

Ölçüler ; Boy 1.79 cm, Kilo 71 kg, Kol 36 cm, Göğüs 95 cm, Omuz 118 cm, Bel 79 cm

Resimler...

İyi ve kötü her türlü yoruma açık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölçüler kesinlikle doğru emin olabilirsiniz ;) zaten amacımız burda doğru şeyler söyleyip daha iyiye sahip olmak değilmi ?

Göğüs'ü sadece tek çalışıyorum ve hareket listesi ilk olarak bench press,dumbell press,chest press,butterfly,yana açış,pullower,dips ve geniş şınav ile bitiyor.Göğüs sorununun anatomiden kaynaklandığını düşünüyorum ama genede aydınlatılmaya ihtiyacım var :) Kanat resminide en yakın zamanda eklemeye çalışacağım :)

göğüs hareketlerin çok çok fazla bence en fazla 5 hareket gir göğüse bu şekilde overtraining olma ihtimalin çok yüksek yağsız bi vücudun var bunu koruyarak hacim kazanmaya çalışmalısın

Dedikleriniz doğru bu tavsiyeyi en kısa zamanda hocama danışacağım...Teşekkür ederim.

16 yaşında biri için çok iyi bi vucut yaşıtlarına fark atmışsın resmen. benim zamanında yapmadığım için şuan pişman olduğum şeyi sen yapmışsın ve 14 yaşında başlamışsın. hiç birakma bu sporu universite yillarında tank gibi olursun :)

İnşallah abicim en çok istediğim şey bu zaten.Önceden Arnold u örnek alıyodum ama bitakım zorlukları öğrenince hedefim vin diesel oldu.Sizin gibi ustaların tavsiyelerini almak beni çok mutlu etti teşekkürler... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
vermek zorundayım işte ama
yazın şınav barkfiks yüzme koşu futbol bunları hergun düzenli yapıorum bide
yaza doğru b10 veye 15 kg lik dumball almayı düşünüorum

Dediğin etkinliklerle form tutarsın ama define kalamassın mümkün olduğunca araları kısa tut,araları uzun tutarsanda kaslar sarkıyo diye üzülme çünki bi dersi tekrar etmeyince nasıl unutuyosan kaslarda aynı şekil ;)

omuz başlarını çok iyi göstermişsin, kol ölçüm senden fazla olmasına karşın, omuzdan dolayı estetik değil senin kadar, tebrik ederim, zaten pazuyu da gösteren omuzlardır diye düşünmekteyim.

Yorum için teşekkürler denildiği gibi asıl iş anatomide.Kiminin göğsü iyi olur kiminin kolu kiminin omuzu :)

Tabikide yana açış olmassa olmaz bi hareket :) Ama bilmiyorum omuzlarım'ın dar olması bence trapezlerin yüksekliğinden kaynaklanıyor olabilir :) veya zamanla genişleyecek...

Back
Yukarı