Öncelikle kolay gelsin. 15 Yaşıma girmeme çok az kaldı ve Altyapı basketbolcusuyum. Boyum 1.85 Kilom ise 78. Fakat vücudum aşırı yağlı. Kocaman göbeğim var. Kollar deseniz yine yağlı. Zıplamam gayet kötü. Kollarım güçsüz. Barfiks zar zor 2 Tane çekiyorum. Şınavı biraz çekebiliyorum ama Mekik'de sorun yok. Bundan 2 Sene önce Yaklaşık 3 Haftada 9 Kilo vermiştim sanırım bunun zararını şimdi gördüm. Vücudum yüksek oranda yağlı. Bu durumu ortadan kaldırmak istiyorum. Haftada ortalama 5 Gün Basketbol antremanlarım oluyor. Onlar da olmasa sanırım obez olurdum. Genel olarak kendimi tanımladım. Şimdi sizden istediğim şeye gelelim. Bu yağları yakmak ve biraz daha atletik ve kaslı bir vücuda sahip olmak istiyorum.
1. Bu orantısız ve yağlı vücudu düzeltmek için sanırım Dambıllara baş vurmak gerekir. Ne düşünüyorsunuz?
2. Bol bol ip atlıyorum. Bacaklarımın güçlenmesine ve yağın erimesine katkılı olur mu?
3. Ne gibi diyet programı uygulamalıyım?
...
Lütfen konuya birisi bişey yazsın. Ufak ufak aklımdaki soru işaretleri kalksında biran önce başlayayım bu işe. Bir sonraki Basketbol sezonuna kadar vücudumu düzeltmem gerekir. Bana bu işte azda olsa yardımcı olacak yardımsever abilerimin cevaplarını bekliyorum.
1. Bu orantısız ve yağlı vücudu düzeltmek için sanırım Dambıllara baş vurmak gerekir. Ne düşünüyorsunuz?
2. Bol bol ip atlıyorum. Bacaklarımın güçlenmesine ve yağın erimesine katkılı olur mu?
3. Ne gibi diyet programı uygulamalıyım?
...
Lütfen konuya birisi bişey yazsın. Ufak ufak aklımdaki soru işaretleri kalksında biran önce başlayayım bu işe. Bir sonraki Basketbol sezonuna kadar vücudumu düzeltmem gerekir. Bana bu işte azda olsa yardımcı olacak yardımsever abilerimin cevaplarını bekliyorum.