kizil_anka
Yeni Üye
1 cm kıl kıl mıdır ya
Yapma allah aşkına bu yüzden yüzmüyorsan bir de ne diyim ben sana 

Kardeşim hem önermiyorum diyorsun hem de ondan önce kes demişsin. Bu konu ciddi bir konu ve geri dönüşü yok bir kere sıklaşınca eski haline dönmüyor kolay kolay o yüzden böyle gereksiz yorum yazmayınız.göğüs göbek sırtına fln bisi diyemem ama bacakların cok rahatsız ediyorsa kes istersen ben 5 senedir futbol oynuyorum ilk kestiğimde jilet kullandım 1,5 ay sonra fln cıkmaya basladı tekra bi kac kere daha kestim ama önermem sıklaşıyorlar cunku
Bu bir söylentidir, kıllarını alan erkekler genelde böyle der ama zaten çok hacimli kasların varsa kıllar dökülür ya da daha az çıkar. Yüzücüysen de seni yavaşlatır kıllı yüzücü görmedim benPeki bu kıl yüzünden kaslarda bi engel teşkil ediyor mu yani ne bilim kas yapımını filan engelliyor mu bu konuda aydınlatırmısınız ?
Kardeşim hem önermiyorum diyorsun hem de ondan önce kes demişsin. Bu konu ciddi bir konu ve geri dönüşü yok bir kere sıklaşınca eski haline dönmüyor kolay kolay o yüzden böyle gereksiz yorum yazmayınız.
Bu bir söylentidir, kıllarını alan erkekler genelde böyle der ama zaten çok hacimli kasların varsa kıllar dökülür ya da daha az çıkar. Yüzücüysen de seni yavaşlatır kıllı yüzücü görmedim ben![]()
kardeşimden biliyorum, berber bir kaç kere yanaklarındaki kılları ağda ile almış, şimdi anca jilet paklıyor... yine siz bilirsiniz beyler, ağda batık da yapar...