Öncelikle herkese merhaba;
Başlığı dün ilk kez okumaya başladım ancak zamanım olmadığı için bıraktım ve bugün sabahtan beri işten fırsat buldukça tamamını okudum. Emeği geçen herkese (katkı sağlayan,yorum yapan, adabıyla eleştiri de bulunan herkese gerçekten teşekkürler Ama özelliklede en çok emeği olan ZeusS'a)
Uygulama son derece hoş gözüküyor yakın zamanda beslenme programın sahibi olan Hocamızın kitabını edinip okuyacağım.
Tam 2,5 ay sonra düğünüm var ve yarın itibari ile kilo vermek adına bir çaba içine giriyorum.
Hadi Hayırlısı bakalım
Geçen günlerde L-carnitin ve CLA a edindim(henüz kullanmaya başlamadım) her nekadar başlıkta daha çok gereksizliğinden bahsedildi isede aldık bir kere en azından bir kür kullanma niyetindeyim.
Kafamda ki beslenme şekli ve spor planlarımdan behsediyim fikir ve eleştirilerinizi alayım istedim. Bu yolda yardımlarınızı bekliyorum.
Sabah 5,30 kalk

Bir bardak yeşil çay veya kekik suyu
5,45 e kadar kahvaltıyı bitir (yumurta, sucuklu yumurta, zeytin , ceviz ,(mümkün olursa Peynir)
5,45 kahvaltı arkası 1 tablet CLA
6,15 te spor başlangıçı, eğimli bir arazide Köpeğim eşliğinde ormanda koşu (yoruldukça yürüyüş)
7,00 da spor bitir
Duş ve işe haraket 7,30
10,30 da yeşil çay bir avuç mikarı ceviz,fındık,badem veya antep fıstığı
12,45 de öğle yemeği ( Mercimek çorbası,bakliyatlar, bol tereyağlı döner, tavuk ızgara , köfte, balık (yandaki yemekler bulgur pilavı ile kombine)) [yemek arasında 1 tablet CLA ]
15,30 da yeşil çay bir avuç mikarı ceviz,fındık veya antep fıstığı
Şimdi tıkandığım nokta sizin tavsiyeniz ile yemek ve spor yer değiştirebilir hangisi doğru diyorsanız o
Yemek (öğle de ki seceneklerden yenilmeyenlerden bir grup)(yemek sırasında 1 CLA)
Arkasına likit 1500 mg l-Carnitin ve sabahki sporun aynısı

Akşam yemeği ve spor arasında 30 olacak ancak hangisi önce hangisi sonra siz yönlendireceksiniz.
Yemekten 2,5 saat sonra açlık bastırırsa kuruyemiş ile bastırılacak yok olması ise yemekten en az 4 saat sonra uyku
Sizce nasıl bir program eksikleri ve hataları neler neler eklenmeli
Şimdiden çok teşekkürler(ölçüleri yarın alarak işe başlayacağım gelişimi ve değişimi hep birlikte takip ederiz umarım)