Yağlanmanıza Veda edin! (Karatay Beslenmesi ile Sağlıklı Beslenmenin Abc si)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeusS_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hocam nedir yani onlar savaştada biz ne yapıyoz şimdik sabah kalkıp ekmeği yiyip geri oturuyomuyuz olduğumuz yere haraketsizmiyiz yani

o zamnın ekmeğiyle şimdiki bir değil belki ama sonuçta çok yenmesse sorun çözülür bence

savaş zamanı kim çikolata,pasta,baklava,kırmızı et,tavuk vs.vs bulabilmiş ki o yüzden herkes zayıf sadece ekmek yiyorlar ve kilolu falan değiller şimdi ekmeği doğrudan kilo yapan bir besinmiş gibi yasaklamak mantıksın

savaş mavaş sonuçta adamlar 6sene kesintisin ekmek yemişler ve kilo proplemi yok

bence az yenip bolca mekik+yürüyüş yağları yakar bide şekerli gıdalar azaltılırsa tamamdır

bu dediğiniz karatay diyeti olayı vucut geliştirmeye zararlı gibi geldi bana ha vucut mucut yapmıyorum sadece kilo veriyim yeter diyorsanız o başka yapın o zaman bu diyeti yalnız aç yatıpta sabah uyandığınızda kendinize hakim olun çok yemeyin belki işe yara o zaman

bench_O

Kusura bakma çok boş konuşuyorsun.

O zamanla bu zaman karşılaştırılır mı hiç?

Ben daha da geriye gidiyim. Mağara adamlarına ne diyeceksin? Onlar ekmek mi yapıp yiyorlardı?? Yoo ama eminim bir tane şişman yoktur..

Şimdi diyeceksin ki saçma bir örnek verdin. Ama senin verdiğin misalin yanında benim ki ufacık kalır.

Neyse daha cevap yazmıyacağım off topic oluyor. Emeğe saygı..

kont drakula savaşta ekmek yiyip kilo almıyorlar demişsin ama kuru-pilavla beraber yememişler bu ekmeği bir asker günde yarım ekmek yiyormuş birde üzüm hoşafı varmış

Sporla hiç bir alakası olmayan insanların, yine sporla hiç bir alakası olmayan bir kaç doktorun tezlerini bu denli desteklemesi...internetten copy paste bilgiler.

Yaşanmışlık sıfır, tecrübe sıfır.

Karbonhidratsız büyümeden bahsedilmiş güldüm.Heleki amatörler vücuda insülin salgılatmasın denmiş, çok güldüm.

Forumumuzda bozokaydın gibi saygın bir hoca var girin okuyun yazılarını, insülinsiz alınan protein tozu boşa harcanmış paradır diyor kendisi.

Yarışmalara gidin, girişler ücretsiz oluyor.Şu ara yarışma sezonu başladı 11 Nisanda ankara atatürk spor salonunda bir yarışma var 5 gün sonra gidin sporcularla konuşun.Hipertrofi nasıl olur.Ne tetikler nasıl yağ yakılır.İnanın hepsi yardımcı olur sizinle sohbet ederler.Burda kendisine hayrı olmayan amatörün en amatörü insanların yazdıkları yazılara aldanmayın.

Yakın bir arkadaşım, 85 kg milli takım avrupa şampiyonası seçmelerine hazırlanıyor haftaya antalyada olucak.Size nasıl beslendiğini söyliyim karbo+protein ağırlıklı.Yulaf ve tavuk yanında haşlanmış yağsız tuzsuz sebze bu kadar.

Bütün dünyada ve ülkemizde tüm müsabık sporcuların, o dergilerde görüpte özendiğiniz sporcuların beslenme şekli budur.Karbonhidratsız kalıp, kendinize eziyet etmeyin.Temiz, kompleks karbonhidrat aldığınız sürece korkmayın problem olmaz.Tabi antreman sonraları basit karbonhidratlara da yer vermeyi unutmayın.

Aynı mesajda kendi kendisiyle çelişen ilk kez görüyorum doğrusu...
Kompleks Kh doğru dürüst bir insülin salgılatmaz!
Hatta bu olayı kullanrak zayıflayın diyoruz, bunu anlatıyoruz!
İlk iletimdeki yazımda tam olarak da bu yazıyor zaten, çeşke başlığı en azından okuyup öyle bir yoruma girişseydiniz...

"Kompleks Kh deli gibi insülin salgılatır ve sizde bunun sayesinde kastan büyürsünüz" şeklinde bir iddian varsa bilimsel verisini koy lütfen, ...den konuşmayalım!!!

Ki bu başlıkta koymazsan bunu, kendin bir başlık açıp orada anlatırsan daha iyi olur çünkü o okumaya zahmet etmediğin ilk iletimde bilimsel tartışmaya girmeyeceğimi başlığı sadece bilgilendirme ve kilolu arkadaşlara yardım edip zayıflatmak amacıyla açtığım yazılı!!!

Kısacası arkadaşlar, kilolu arkadaşlara yardım edebilecek bir veriniz varsa elinizde kanıtlarıyla getirip insanlara yardım edin!
Yardım edinde eliniz çalışsın ağzınız değil, her gün 10tane başlık açılıyor göbeği kaç mekik ile eritirim şeklinde...
Azcık hizmet verin, içtihat tartışmalarını boş zamanlarınızda özelden yaparsınız ;)

kont drakula savaşta ekmek yiyip kilo almıyorlar demişsin ama kuru-pilavla beraber yememişler bu ekmeği bir asker günde yarım ekmek yiyormuş birde üzüm hoşafı varmış

ha üzüm hoşafı da var ama yinede hiçbiri şişman olmamış:)

ekmek öyle bir anlatılmışki sanki doğrudan yağa dönüşüyor hayret bişiy bence sorun ekmekte değil yediğimiz diğer gıdalarda ve aşırı yemekle alakalı

adamlar deli gibi tatlı ve et yiyor ama oluşan şişmanlığın suçunu ekmeğe atıyorlar halbuki diğerlerini bi azaltsalar herşeyleri düzelir

Aynı mesajda kendi kendisiyle çelişen ilk kez görüyorum doğrusu...
Kompleks Kh doğru dürüst bir insülin salgılatmaz!
Hatta bu olayı kullanrak zayıflayın diyoruz, bunu anlatıyoruz!
İlk iletimdeki yazımda tam olarak da bu yazıyor zaten, çeşke başlığı en azından okuyup öyle bir yoruma girişseydiniz...

"Kompleks Kh deli gibi insülin salgılatır ve sizde bunun sayesinde kastan büyürsünüz" şeklinde bir iddian varsa bilimsel verisini koy lütfen, ...den konuşmayalım!!!

Ki bu başlıkta koymazsan bunu, kendin bir başlık açıp orada anlatırsan daha iyi olur çünkü o okumaya zahmet etmediğin ilk iletimde bilimsel tartışmaya girmeyeceğimi başlığı sadece bilgilendirme ve kilolu arkadaşlara yardım edip zayıflatmak amacıyla açtığım yazılı!!!

Kısacası arkadaşlar, kilolu arkadaşlara yardım edebilecek bir veriniz varsa elinizde kanıtlarıyla getirip insanlara yardım edin!
Yardım edinde eliniz çalışsın ağzınız değil, her gün 10tane başlık açılıyor göbeği kaç mekik ile eritirim şeklinde...
Azcık hizmet verin, içtihat tartışmalarını boş zamanlarınızda özelden yaparsınız ;)

Pardon zeus nerde çelişki var anlıyamadım.Kompleks karbonhidratlar bir sporcunun olmazsa olmaz besin kaynağıdır.Basit karbonhidratlar ise belli zamanlarda tüketilir.Her zaman değil.İnsülin yalnızca belli zamanlarda salgılatırız.Gayet açıktı bence yazdığım şey.

Neyse son mesajım şu başlığ****ilolarca tereyağıda yiyebilir kişi, kendisi bilir.Bu şekilde sonuç alıyorsa sorun yok demektir.

DUYURU

45nwx.jpg

Arkadaşlar bu başlık da yada kendi başlıklarınız İŞ GÖRELİM ;)

Ben kendim dahil olmak üzere bir çok insanı zatıflattım ve göbeğinden kurtatdım!
En başta kendimi!
92cm iğrenç bir belim vardı Canan hocadan Allah razı olsun Vg ile uzakdan yakından alakası olmamasına rağmen bir çok antrenörün yapamadığını bana o verdi!
Onun tavsiyesi bilgisi tam 2 alanda Uzmanlığı - tecrübesi sayesinde hayallerime kavuştum!

Ve evet bütün gün boyunca sürekli Tereyağı - Zetinyağı yiyerek zayıfladım!
Hala daha da bol bol tüketiyorum!
Hayvanlarında yağlı yerlerini yiyorum artık, önceden o kadar yiyemezdim ;)

Kısacası ben şimdiden kendim dahil 10larca kişiyi zayıflattım ve SADECE bununla uğraşmak istiyorum!
Bilimsel tartışmalarla değil ;)

Bir organizasyon yapıp imza gununde Canan Hocanın elini öpmeyemi gitsek napsak ? :)

Vallahi ben kesinlikle elini öpmek isterim, bir şekilde şükranlarımı sunmak isterim.

Ne başardıysam onun sayesinde başardım, önceden bir gün kardio bir gün ağırlık yapan ne adam gibi yağ yakabilen ne de doğru dürüst bir hipertrofi görebilen bir adamdım...
Zamanında...

Ama şimdi sular seller ;)
Rahatım, karnım belirginleştikçe nirvanaya ulaşıyorm :D

Sevgili ZeusS_,

Önceki halinizi ve yeni halinizin resminizi paylaşırsanız daha fazla ilham kaynağı olmazmı arkadaşlara?.

Bence çok güzel oalcaktır :).

Ben de buna yakın bir beslenmeyle beslenmeme rağmen sonuç alamıyorum.

Kilomda değişiklik yok, ölçülerde de istediğim yerlerde yok.

Göğsüm 100'den 98e, kollarım 35ten 34e düştü. Bel de 82ydi halen 82.
Bilekten dirseğe kadar olan yerde damarlar biraz daha belirginleşti. Yani bir miktar yağ yaktım galiba ama istediğim sonucu alamadım.

Diyete başlayalı 1 ay, bu diyete başlayalı 3 hafta oldu.

Ben de buna yakın bir beslenmeyle beslenmeme rağmen sonuç alamıyorum.

Kilomda değişiklik yok, ölçülerde de istediğim yerlerde yok.

Göğsüm 100'den 98e, kollarım 35ten 34e düştü. Bel de 82ydi halen 82.
Bilekten dirseğe kadar olan yerde damarlar biraz daha belirginleşti. Yani bir miktar yağ yaktım galiba ama istediğim sonucu alamadım.

Diyete başlayalı 1 ay, bu diyete başlayalı 3 hafta oldu.

Ne diyosun 3 haftamı oha 3 haftada sonuc alamadnmı ? Oysaki bu diyet 1 haftada tam 10 kilo yağ yaktırıyor.

Yani abi Nickname ile atılan post bu kadar orantılı olur.

Ben 30 kilo verdim ve karbonhidratı çok az aldım hep, ve bu kilo vermenin yanında body de yaptım günlük 100 gramdan fazla protein tükettim hep, ama 5 ay sonra gelin sonuç 30 kilo vermiş çökmüş biriydim, şimdi bodye asıldım karbonhidratı her öğünde kullanıyorum 150 gram protein alıyorum, beyaz ekmek yiyorum, yulaf ezmesi yiyorum(farklı öğünler) şimdi vucudum yavaştan yavaştan toparlanmaya başladı , bence karbonhidrat şart.

ben bu dıyetı ozellıkle bu konuda gorup okuyunca denemeye karar verdım,tamamen merakımdan.1,5 ay kadar yaptım bır haftadır eskı duzenıme gerı dondum. zayıflattıgı ve olculerı dusurdugu kesın :) belım 84cm ıdı basladıgımda su an 80.dıger bolgelerden de 1,2cm dustu.kaldırdıgım kılolarda da dusus yasadım.bnm ıcın tek ıyı yanı net bı sekılde baklavalarım ortaya cıktı.belı bu santımlerde tutup kılo alabılırsem tekrar ne mutlu bana :) yag yakımı ıcın,kılo vermek ıcın gercekten kullanılabılır bır yontem olarak gordum,ogrendım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı