Danny Boy
Yeni Üye
Arkadaslar ben anlamadim. Makarna yavas Kh ya mi yoksa hizli Kh ya mi girer? Benim bildigim makarna hamurdan yapilir hamurda un dan. Aklim karisti.duh
makarna undan yapılmaz
makarna durum buğdayı irmiğinden yapılır

Arkadaslar ben anlamadim. Makarna yavas Kh ya mi yoksa hizli Kh ya mi girer? Benim bildigim makarna hamurdan yapilir hamurda un dan. Aklim karisti.duh
hocam nedir yani onlar savaştada biz ne yapıyoz şimdik sabah kalkıp ekmeği yiyip geri oturuyomuyuz olduğumuz yere haraketsizmiyiz yani
o zamnın ekmeğiyle şimdiki bir değil belki ama sonuçta çok yenmesse sorun çözülür bence
savaş zamanı kim çikolata,pasta,baklava,kırmızı et,tavuk vs.vs bulabilmiş ki o yüzden herkes zayıf sadece ekmek yiyorlar ve kilolu falan değiller şimdi ekmeği doğrudan kilo yapan bir besinmiş gibi yasaklamak mantıksın
savaş mavaş sonuçta adamlar 6sene kesintisin ekmek yemişler ve kilo proplemi yok
bence az yenip bolca mekik+yürüyüş yağları yakar bide şekerli gıdalar azaltılırsa tamamdır
bu dediğiniz karatay diyeti olayı vucut geliştirmeye zararlı gibi geldi bana ha vucut mucut yapmıyorum sadece kilo veriyim yeter diyorsanız o başka yapın o zaman bu diyeti yalnız aç yatıpta sabah uyandığınızda kendinize hakim olun çok yemeyin belki işe yara o zaman
bench_O
Sporla hiç bir alakası olmayan insanların, yine sporla hiç bir alakası olmayan bir kaç doktorun tezlerini bu denli desteklemesi...internetten copy paste bilgiler.
Yaşanmışlık sıfır, tecrübe sıfır.
Karbonhidratsız büyümeden bahsedilmiş güldüm.Heleki amatörler vücuda insülin salgılatmasın denmiş, çok güldüm.
Forumumuzda bozokaydın gibi saygın bir hoca var girin okuyun yazılarını, insülinsiz alınan protein tozu boşa harcanmış paradır diyor kendisi.
Yarışmalara gidin, girişler ücretsiz oluyor.Şu ara yarışma sezonu başladı 11 Nisanda ankara atatürk spor salonunda bir yarışma var 5 gün sonra gidin sporcularla konuşun.Hipertrofi nasıl olur.Ne tetikler nasıl yağ yakılır.İnanın hepsi yardımcı olur sizinle sohbet ederler.Burda kendisine hayrı olmayan amatörün en amatörü insanların yazdıkları yazılara aldanmayın.
Yakın bir arkadaşım, 85 kg milli takım avrupa şampiyonası seçmelerine hazırlanıyor haftaya antalyada olucak.Size nasıl beslendiğini söyliyim karbo+protein ağırlıklı.Yulaf ve tavuk yanında haşlanmış yağsız tuzsuz sebze bu kadar.
Bütün dünyada ve ülkemizde tüm müsabık sporcuların, o dergilerde görüpte özendiğiniz sporcuların beslenme şekli budur.Karbonhidratsız kalıp, kendinize eziyet etmeyin.Temiz, kompleks karbonhidrat aldığınız sürece korkmayın problem olmaz.Tabi antreman sonraları basit karbonhidratlara da yer vermeyi unutmayın.
kont drakula savaşta ekmek yiyip kilo almıyorlar demişsin ama kuru-pilavla beraber yememişler bu ekmeği bir asker günde yarım ekmek yiyormuş birde üzüm hoşafı varmış
Aynı mesajda kendi kendisiyle çelişen ilk kez görüyorum doğrusu...
Kompleks Kh doğru dürüst bir insülin salgılatmaz!
Hatta bu olayı kullanrak zayıflayın diyoruz, bunu anlatıyoruz!
İlk iletimdeki yazımda tam olarak da bu yazıyor zaten, çeşke başlığı en azından okuyup öyle bir yoruma girişseydiniz...
"Kompleks Kh deli gibi insülin salgılatır ve sizde bunun sayesinde kastan büyürsünüz" şeklinde bir iddian varsa bilimsel verisini koy lütfen, ...den konuşmayalım!!!
Ki bu başlıkta koymazsan bunu, kendin bir başlık açıp orada anlatırsan daha iyi olur çünkü o okumaya zahmet etmediğin ilk iletimde bilimsel tartışmaya girmeyeceğimi başlığı sadece bilgilendirme ve kilolu arkadaşlara yardım edip zayıflatmak amacıyla açtığım yazılı!!!
Kısacası arkadaşlar, kilolu arkadaşlara yardım edebilecek bir veriniz varsa elinizde kanıtlarıyla getirip insanlara yardım edin!
Yardım edinde eliniz çalışsın ağzınız değil, her gün 10tane başlık açılıyor göbeği kaç mekik ile eritirim şeklinde...
Azcık hizmet verin, içtihat tartışmalarını boş zamanlarınızda özelden yaparsınız![]()
Bir organizasyon yapıp imza gununde Canan Hocanın elini öpmeyemi gitsek napsak ?![]()
Ben de buna yakın bir beslenmeyle beslenmeme rağmen sonuç alamıyorum.
Kilomda değişiklik yok, ölçülerde de istediğim yerlerde yok.
Göğsüm 100'den 98e, kollarım 35ten 34e düştü. Bel de 82ydi halen 82.
Bilekten dirseğe kadar olan yerde damarlar biraz daha belirginleşti. Yani bir miktar yağ yaktım galiba ama istediğim sonucu alamadım.
Diyete başlayalı 1 ay, bu diyete başlayalı 3 hafta oldu.
Agam adamın dibisin))