yağlı ve sağlıksız şekilde nasıl kilo alabilirim?

sağlıklı ve kas şeklinde kilo alamıyorum. bari bu yoldan kilo alayım. öneriler neler ? gece 3 gibi mantımı yesem veya başka önerisi olan varmı ? şöyle 10kg alayım yeterli

Ee neye yarayacak sağlığını bozduktan sonra ?

başlık bi garib olmuş öncelikle sağlıksız diğince kendni alkole fastfooda ver sabah kalvaltı yapma spordan uzak dur bunlar yeterli :D fakat sağlıklı bir biçimde almak istiyosan vg yapman kilona uygn karbonhidrat protein yağ alman zaten seni ideal kilona getirtcektir:)

Her gece 1-2 yumurta yemekle kilo mu almaya çalıştın.Kilo almak için günde 6 öğün sağlam besinler yemen gerekir.Makarna-Pilav-Yulaf-Ekmek yani kompleks karbonhidratlara abanman gerekir.Bu işler o kadar kolayda değil ayrıca.Emek vermen lazım.Hayatının değişmesi lazım.Bir işe başlamadan önce yapıcağın işle ilgili herşeyi öğrenmen lazım..

Gün içinde 3 ana öğünün kadar sağlam 6-7 ögün yersen kilo alırsın.

Tabi birazağırlık çalışmakta işine yarayabilir vücut gereksinimi açısından.

kilo almak için insan sağlığından olur mu yav?!
paketlenmiş gıda hazır gıdalardan sen gene de uzak dur derim ben. mesela kola cips filan.
kalorisi bol yiyecekler almaya çalış, çerezler mesela, her gün 1 paket bitirmeye çalış
mayonezli kaşarlı makarna olabilir.
sabahları yumurta, bal, ballı süt, fındık ezmesi,
meyve olarak en kalorilileri, üzüm.
bunları yaparsan, kilo alırsın...
ama aynı zamanda şeker-kalp hastası olma olasılığında yüksek...
değmez yani.

kahvaltıda nutellalı ekmek ye kola iç
ara ögün bi sosisli veya yengen götür
öglen bi büyük boy pizza ye sucuklu olsun
ara ögün ıslak hamburger ye 2 tane min
aksamda burgera git 2 jumbo menü söyle indir migdeye
bunu yapan arkadasım var ve nasıl zayıflayacagını sordu bende burdan ankaraya koşsan anca yakarsın dedim :)
yatarken bilgisayar karsında atıştırmalık patates cipsi kola olabilir güzel kilo alırsın 1 haftada min 3 diyorum ben :)

teşekkür ederim arkadaşlar. birde şey sormak istiyorum eğer genetik olarak zayıfsam kilo alabilirmiyim ? yani benim babam zayıf,dedemde zayıf. ama annem kilolu. bende zayıfım 178 boy 53kg'yim kilo alabilirmiyim yoksa nekadar çabalarsam çabalayam boşamı gider ?

total makro neyse fazlasını yersen alırsın bunun ne kadarının kas olup olmayacagınada senin vücudundaki hormonlar karar verir ve genetik faktörler vs sonuc olarak yiyorum kilo alamıyorum diyenleri anlamıyorum nedir yani bu ne yiyosunuzda bu kadar 1 kilo bile alamıyorsunuz

iki senede 16 kilo aldım cok yaglanmadan...sabah kasar peyniri ve yulaf yedim antremandan once ve sonra tavuk makarna arada 3 yumurta yatmadan evvel de lor yedim pek ala da kilo alınıyor 23 senesini 50 kilo ciivarında gecirmis olarak diyorum

Kilo alabilmen için ya kas olarak yada yağ olarak artış sağlamalısın.

Kas olarak almak istersen; Bol proteinli beslenip vücut geliştirme sporunda ağır ağırlıklara girmelisin.
Yağ olarak ise; Senin günlük ihteyacın olan kalorinin üstünde kalori alman gerek. Bol kalorili yiyecekler yemen ve düzenli sporunuda yapman gerek, sağlık önemli. Her bulduğunuda yeme.

Hiç spor yapmadan 50 kilodan 75 oldum.Ekiden kemiktim şuan yağ bile olsa.
boy 177 ve çok az göbek var benim omuzlarım geniş.62 kilo kaslı arkadaşım var sporcu Aynı kıyafetleri giydik kız arkadaşlara sorduk bana daha çok yakıştıgını söylediler.
Ayrıca futbolcu arkadaşlarımdan spor yapmadan daha kalın bacaklarım var.
ben hergün 6 öğün yiyordum pilav, hamur, börek, yağlı mantı, yağlı makarna.
Hiç kimse bana inanmıyor abim 75 ve 1.80 boyu var giydiğimiz kıyafetlere bakıyoruz benim omuz ve göğüs kafesim geniş olduğu için daha kalıplıyım yaş 18 abimin 30.

Her gece 1-2 yumurta yemekle kilo mu almaya çalıştın.Kilo almak için günde 6 öğün sağlam besinler yemen gerekir.Makarna-Pilav-Yulaf-Ekmek yani kompleks karbonhidratlara abanman gerekir.Bu işler o kadar kolayda değil ayrıca.Emek vermen lazım.Hayatının değişmesi lazım.Bir işe başlamadan önce yapıcağın işle ilgili herşeyi öğrenmen lazım..
007EMRE ye kesinlikle katılıyorum. Çok sağlam beslenirsen ( önerdiği gibi) güzel kilo alırsın. Mesela ben 3 aydan kısa bir sürede 10kg aldım ama biraz göbek oldu ve bu spora başlayınca gerçekten hayatının değişmesi lazım. Mesela ben haftada bir alkol alan bir insandım. Gece 3te eve dönerdim. Ama bu spora kendimi verdikten sonra sadece bu gece alkol alıcam oda arkadaşlara sözüm var diye yoksa onuda almam. Gece 12den sonra vicdan azabı çekiyorum. Off ya az uyucam büyüyemicem gelişemicem gibi. Kendini verirsen bu iş olur bence.

Back
Yukarı