ozgurkurdas
Üye
sağlıklı ve kas şeklinde kilo alamıyorum. bari bu yoldan kilo alayım. öneriler neler ? gece 3 gibi mantımı yesem veya başka önerisi olan varmı ? şöyle 10kg alayım yeterli
Ee neye yarayacak sağlığını bozduktan sonra ?
007EMRE ye kesinlikle katılıyorum. Çok sağlam beslenirsen ( önerdiği gibi) güzel kilo alırsın. Mesela ben 3 aydan kısa bir sürede 10kg aldım ama biraz göbek oldu ve bu spora başlayınca gerçekten hayatının değişmesi lazım. Mesela ben haftada bir alkol alan bir insandım. Gece 3te eve dönerdim. Ama bu spora kendimi verdikten sonra sadece bu gece alkol alıcam oda arkadaşlara sözüm var diye yoksa onuda almam. Gece 12den sonra vicdan azabı çekiyorum. Off ya az uyucam büyüyemicem gelişemicem gibi. Kendini verirsen bu iş olur bence.Her gece 1-2 yumurta yemekle kilo mu almaya çalıştın.Kilo almak için günde 6 öğün sağlam besinler yemen gerekir.Makarna-Pilav-Yulaf-Ekmek yani kompleks karbonhidratlara abanman gerekir.Bu işler o kadar kolayda değil ayrıca.Emek vermen lazım.Hayatının değişmesi lazım.Bir işe başlamadan önce yapıcağın işle ilgili herşeyi öğrenmen lazım..