yağlı vücütta kas gelişirmi?

yağlı vücütta kas gelişirmi ?

• Total voters
    27
6c24dfc47fe1e3a5a84ac445b49a6751.jpg

Bel bolgesinde asiri yag var ve gobekte ayni
Yag orani ise %19
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağsız kas yağlı kasdan daha büyük gözükür. Bizim sporda Yağ keselerini fazla büyütmeden define çalışmak gerekir güç sporu yapmıyorsan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Göbek ve beldeki yağlanma farklı bölgelerdeki deri altı yağlanmadan farklıdır. Yağ yakmayı sağlayan hormonlar buraya çok etki edemez çünkü bu yağlanma simit dediğimiz iç organları koruyacak ve kaplayan bir yağlanmadır. Diet ve aç kalmayla bu yağlanmayı engelleyemezsin ve azaltamazsın. Kas yaparak bu depolamayı önce engellemek, sonra aerobik exersizle bu yağlanmayı azaltmalısın.

mehaba 2.5 ay sadece kardiyo yaparak yağ oranımı %33ten %22'ye düşürdüm. kilo olarak 10 kilo verdim. 95-85. şimdi ağırlığa geçtim hala yağlıyım (boy 174) fakat ağırlıktan önce 15 dakika eliptik ağırlıktan sonra 30 dakika hitt koşu yapıyorum. yanlış bir yolda mıyım acaba? bir de vücut kilo direncine takıldı sanırım 82-83 takılıyorum ne zamandır gram inme olmuyor. bunu çözmek için herhangi bir takviye almama gerek var mı sizce? yoksa 1-2 hafta içerisinde geçer mi?teşekkürler

Böyle takılan çok arkadaş tanıyorum. Genelde diet ile bu problemi aşabilirsin sonrasında kardiyo bir saat artı 35 dk yağ yakma ağırlık çalışmasıyla bu direnç noktasını aşabilirsin.

Böyle takılan çok arkadaş tanıyorum. Genelde diet ile bu problemi aşabilirsin sonrasında kardiyo bir saat artı 35 dk yağ yakma ağırlık çalışmasıyla bu direnç noktasını aşabilirsin.

teşekkürler zaten 2.5 aydır diyet sürecindeyim. yani 15 dakikalık ısınma crossunu 1 saat kardiyo ile mi değiştireyim?

bendede azcık var bu sorun kollarıma dokanınca yumusacık ama sıkınca demir gibi oluyor mübarekler :D ama takmıyorum benım oncelıgım goruntuden cok saglıklı yaşam sen saglıklı yasarsan vucudun sana ödülünü verir ;)

Back
Yukarı