yağlı vücütta kas gelişirmi?

yağlı vücütta kas gelişirmi ?

• Total voters
    27
Gelisir hatta yagsız birinden isin daha kolay ama sonrasında cardioyla yagları eriterek parcalamak icin baya calısman gerek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vucut yağ oranı arttıkça katabolizma gözlenir. Kas yapmak hormonal sistemden dolayı yavaşlar. Önce aerobic bir saat sonra ağırlık idmanıyla yağlı vucut oranından kurtulup hormonal dengeyi sağlayıp yüzde 13 ler seviyesinde ağırlık idmanına asılacaksın. Ozaman kas yapma hızın artar, kaslar ortaya çıktığı için kilon hafifse bile daha musculan görünürsün.

Vucut yağ oranı arttıkça katabolizma gözlenir. Kas yapmak hormonal sistemden dolayı yavaşlar. Önce aerobic bir saat sonra ağırlık idmanıyla yağlı vucut oranından kurtulup hormonal dengeyi sağlayıp yüzde 13 ler seviyesinde ağırlık idmanına asılacaksın. Ozaman kas yapma hızın artar, kaslar ortaya çıktığı için kilon hafifse bile daha musculan görünürsün.

Katiliyorum. Vucut yag orani yukseldikce östrojen yukseliyor, bu da dolayli yoldan kas yapmani yavaslatiyor.
Ama eger obez denilecek seviyede degilsen, kas yapip, sonra yakmak daha kisa yoldur. Kaldi ki 13% gayet guzel bir yag orani.

Obez degil sadece gobek ve belde yaglanma var el altinca ele grlecek sekilde bu yag oranı ama nasil yapacagima henüz karar veremedim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göbek ve beldeki yağlanma farklı bölgelerdeki deri altı yağlanmadan farklıdır. Yağ yakmayı sağlayan hormonlar buraya çok etki edemez çünkü bu yağlanma simit dediğimiz iç organları koruyacak ve kaplayan bir yağlanmadır. Diet ve aç kalmayla bu yağlanmayı engelleyemezsin ve azaltamazsın. Kas yaparak bu depolamayı önce engellemek, sonra aerobik exersizle bu yağlanmayı azaltmalısın.

Cardio yu ne kadar ayarlamam lazim peki ? Dk bazindan yaninda l karnitin yada carnifit kullansam etkisi olurmu

Lkarnitin carnifit gibi şeyler kullanma. Kullanacaksan bcaa kreatin cafein kullan salon hocasının dediği şekilde. Bu takviyeleri spor aktivitesinden 45 dk önce al. Spordan sonra tekrar bcaa al.

89 Kiloyum, alt yapım var ama yağlandım.2 aydır body'e devam ediyorum. Göbek 103 kalça 108, Bu ölçüleri 3 ayda en azından 90a düşürmeyi hedefliyorum. Bir ayda 5 cm incelme mümkün mü? Daha fazlası olabilir mi?

Göbek 94 cm geçti mi sıkıntı yağlanma fazla demektir. Kalçada yağlanma var buna göre. Zor bir hedef değil ama ciddi çalışma ve beslenmeye bağlı. Göbek 90 kalça 103 olursa fena olmaz.

K.b elektrik kesintisi var burda yazamadim akekilli ozelden mesaj atsam cevap verebilirmisin :)

Yağ oranım 17 üstü tahminimce, göbek full yağ, 1 ayda kaslar gelişme gösterdi ve göğüs bayaa belirginleşti bir ay için.. Önemli olan yağ oranı değil vücut tipidir. Youtubedan kenzoya bakarsan o da yağlı imiş zamanında ama adamın vücudu muhteşem

Yalnızca görünüm, tendonlar ve eklemler açısından dezavantajı olabilir onun haricinde pek bi fark oluşturmaz benim görüşüm tabi. Yani yağ oranım daha yuksekken daha fazla ağırlığa girebiliyorum sizde de öyledir heralde bu durum.ayrıca yağ oranımı aşağılara cektikce kas kütlemin düşündüğümden daha az olduğunu farkettim ama görünüm olarak tabi ki daha iyi define bir vücut.

Back
Yukarı