yağlı vücütta kas gelişirmi?

yağlı vücütta kas gelişirmi ?

• Total voters
    27
arkadaşlar yağ oranı 13 veya üzeri vücütlarda kas gelişimi söz konusmudur. araştırdım ama sitelere pek güvenemedim birde sizlere danışayım dedim buyrun

Gelişir ama belli olmaz.

Ben çok define vücut sevenlerden değilim ondan çok takmıyorum iuan biraz yağlı bulktayım göbek vs yok ama hafif yağlı kaslar gayet iyi belli oluyor yani demek istediğim göbek vs çok belliyse yağ oranı çoktur o zaman kaslar kendini belli etmez iri görünürsün hem yağ hem kasdan dolayı .

Hayir yapmiyorum ama yagli vücutta gelisim az olur diyorlar. Bende bu sekilde calissam kalip almaya basladigim zaman vücutta ki yagi cardio ile enerjiye donustursem kaslar ortaya cikar demi fit bi vucut olur. Yagli diye ekstra antremana gerek varmi peki

Tabikide kas gelişim olur fakat yaglardan dolayı gözle gorulur bır artıs olmayabılır. Yanı senın gıbı kas yapısı olup daha az yag oranlı bır ınsanın kasları senınkıne gore daha cok kendını bellı eder.

Tabikide kas gelişim olur fakat yaglardan dolayı gözle gorulur bır artıs olmayabılır. Yanı senın gıbı kas yapısı olup daha az yag oranlı bır ınsanın kasları senınkıne gore daha cok kendını bellı eder.
Peki kas yapip yaglari yaktiktan sonra gozle gorulur hale gelir demi yani herhangi bi yagdan dolayi gelismemezlik olurmu

tabi çıkar dostum niye çıkmasın ama şöyle bir durum var. ben 35 kilo vermeden önce body yapıyordum kaslı ve yağlıydı vücut. 35 kilo verdim yağlar gitti ama bir miktar kasta gittti haliyle şimdi 2 aydır gene başladım toparladım yavaş yavaş konum var bakabilirsin burada.

Ne kadar kas kaybi oldu peki. Bide ne kadar surede 35. Kilo verdinuz ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla göğüste ve omuzda biraz oldu 1 senede verdim ama kas hafızası diye birşey var bu sporu yapıp bıraksan dahi sonra başlasan hiç başlamayan birine göre daha hızlı kaslanıyorsun. zaten şimdiki halimi daha çok seviyorum belim ince yaptığın hareketler direk kasa vuruyor önceden leg extensionda 100 kilo basıyordum ama onda yağlardan gelen enerjininde etkisi vardı. şimdi atıyorum 50 basıyorum ama tamamen kas yapıyor işi e haliyle daha etkili oluyor. her ay gelişmemi güncelliyorum konumda bakabilirsin.

Back
Yukarı