Steinner
Üye
Evet arkadaşlar bugün yani 16.12.2016 tarihinden itibaren intermittent fasting yani aralıklı oruç beslenme şekliyle kilo vermeye çalışacağım. Bugün itibariyle boy:1.81 kilo ise 108. Hedefim ise yaklaşık 5 ayda yani 1 mayıs 2017 gibi 85 kiloya düşmek. Gün gün buradan yediklerimi, yaptığım sporu paylaşacağım ayrıca her hafta cuma günü tartı sonucumu yazacağım. Lütfen bu zorlu süreçte bana destek olun. Eğer basarabilirsem 1 mayıs 2017 de before- after paylaşımı yapicam. Başlıyorum...
1.Gün 16.12.2016
Saat: 12.00
4 tane orta büyüklükte gümüş balığı kizartma.
4 dilim kepek ekmeği
Bolca roka salatası
Saat 14.00 gibi
1 elma 2 küçük mandalina yiyerek bugünü kapatıyorum
Bu beslenme şeklini kendi hayat düzenime göre oluşturuyorum. Her gün saat 12 ile 14 arası şeker ve karb. Abartmadan istediğim her şeyi yiyecem günün geri kalaninda su, şekersiz çay hariç hiçbişey yiyip içmeyecem. Yani 2 saat yemek 22 saat açlik. Ayrıca haftanın 6 günü günlük 1 saat tempolu yürüyüş ve gün içinde bolca su içeceğim.
Bu ilk günümde yiyeceklerim bunlar ve bugün saat 16 gibi 1 saat sürecek tempolu yürüşe çikacam.
Bugün ilk olduğu için uzun uzun yapacaklarimi yazdım yarin sadece yediklerimi ve sporumu yazicam.
Bakalım uzunca bir süre araştırdığım bu yöntem işe yarayacak mı? Lütfen takipte kalin... Yarın görüşürüz.
1.Gün 16.12.2016
Saat: 12.00
4 tane orta büyüklükte gümüş balığı kizartma.
4 dilim kepek ekmeği
Bolca roka salatası
Saat 14.00 gibi
1 elma 2 küçük mandalina yiyerek bugünü kapatıyorum
Bu beslenme şeklini kendi hayat düzenime göre oluşturuyorum. Her gün saat 12 ile 14 arası şeker ve karb. Abartmadan istediğim her şeyi yiyecem günün geri kalaninda su, şekersiz çay hariç hiçbişey yiyip içmeyecem. Yani 2 saat yemek 22 saat açlik. Ayrıca haftanın 6 günü günlük 1 saat tempolu yürüyüş ve gün içinde bolca su içeceğim.
Bu ilk günümde yiyeceklerim bunlar ve bugün saat 16 gibi 1 saat sürecek tempolu yürüşe çikacam.
Bugün ilk olduğu için uzun uzun yapacaklarimi yazdım yarin sadece yediklerimi ve sporumu yazicam.
Bakalım uzunca bir süre araştırdığım bu yöntem işe yarayacak mı? Lütfen takipte kalin... Yarın görüşürüz.