Yağ Yakım Günlüğüm >> Takipte Kal Değişime Şahit Ol (Resimli)

Beslenmeye dikkat ediyorum önceden günde 2 litre kola içerdim en az. Kolayı bıraktım tatlı falan zaten sevmıyordum hiç yemiyorum arada bisküvi yiyorum sadece. O da evde yiyecek başka bir şey olmadığından. Yağsız süt zar zor alıyorum annem falan hep yağlı asitli şekerli şeyler alıyor. Sırf bunun için bile üniversiteyi Ankara dışında okumak istiyorum.

@murderali
bu sporu yapıyor ve ailen ile yaşıyorsan ailenin desteğini alman şart. Annenle güzelce konuş bence, hatta çok abartmamak şartıyla birazcık da sert konuşabilirsin. Eve öyle aburcuburlar vs. almasın. Alıcaksada kendilerine kadar alsınlar, evi pis pis abur cuburlarla doldurmasınlar.

Bu foruma ailem destek vermiyor diye girmiştim. 6-7 yıl önceydi 5 yıl önce de üye oldum. Yani kendimi bildim bileli bunla uğraşıyorum yardımcı olmuyorlar diye mecburen ölüm diyeti diyebileceğimiz şekilde 28 kilo verdim 2 ayda. Sınava kadar kasılmak istemiyorum daha fazla ailemle. Yağ yakım günlüğünde batırdım pardon :D

@murderali
bence sınavdan sonra aileni al karşına ciddi ve sert bir konuşma yap onlarla. Ailenin desteği çok önemli bence.
bu arada günlük batsın ya sorun yok :D

Bu foruma ailem destek vermiyor diye girmiştim. 6-7 yıl önceydi 5 yıl önce de üye oldum. Yani kendimi bildim bileli bunla uğraşıyorum yardımcı olmuyorlar diye mecburen ölüm diyeti diyebileceğimiz şekilde 28 kilo verdim 2 ayda. Sınava kadar kasılmak istemiyorum daha fazla ailemle. Yağ yakım günlüğünde batırdım pardon :D
bizimkilerde destek veriyor ama sanki diyete girdiğimden beri hep en sevdiğim yemekleri yaptı evde .D birgun mangal yaktılar,birgun mercimeklı köfte,birgun barbunya pilav normalde bayılırım bunlara.dd

bizimkilerde destek veriyor ama sanki diyete girdiğimden beri hep en sevdiğim yemekleri yaptı evde .D birgun mangal yaktılar,birgun mercimeklı köfte,birgun barbunya pilav normalde bayılırım bunlara.dd
Ben kırmızı et falan yiyemıyorum sadece tavuk göğsü ve bazı balıkları yiyebiliyorum. Pilav ve baklagillere bayılırım keşke onları yapsalar inadıma :D

40. Gün ~ 27.03.2015 / Cuma

1.Öğün
Krep (1 Tam Yumurta + 3 Yumurta Beyazı + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 50gr Beyaz Peynir) + Tavaya yapışmaması için 1 tatlı kaşığı zeytin yağı
2.Öğün
175gr Izgarada Tavuk Göğsü + 100gr Bulgur Pilavı
3.Öğün
6 Adet Köfte (Anneme yağsız kıymadan yaptırdım)
4.Öğün
200gr Izgarada Tavuk Göğsü

motivasyonum aşırı yüksek, yağ yakımına tam gaz devam arkadaşlar :)
takipte kalın ;)

40. Gün ~ 27.03.2015 / Cuma

1.Öğün
Krep (1 Tam Yumurta + 3 Yumurta Beyazı + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 50gr Beyaz Peynir) + Tavaya yapışmaması için 1 tatlı kaşığı zeytin yağı
2.Öğün
175gr Izgarada Tavuk Göğsü + 100gr Bulgur Pilavı
3.Öğün
6 Adet Köfte (Anneme yağsız kıymadan yaptırdım)
4.Öğün
200gr Izgarada Tavuk Göğsü

motivasyonum aşırı yüksek, yağ yakımına tam gaz devam arkadaşlar :)
takipte kalın ;)
sende üniversite ye hazırlık yapıyorsun full evde misin öğün leri nasıl ayarliyorsun. Ben çok zorlanıyorum 10 saat dershanedeyim ders çalışma dersler felan baya bi Zor oluyOr

Ben kırmızı et falan yiyemıyorum sadece tavuk göğsü ve bazı balıkları yiyebiliyorum. Pilav ve baklagillere bayılırım keşke onları yapsalar inadıma :D
bak bugunde şırdan işkembe yapıyorlar adanalılar dışında pek bilen olmaz ama süper yemek,ablam geldi adamların umrunda deil bu çocuk diyet yapıyor ilk hafta zorlanıyor canını çektirmiyelim malesef düşüncesiz bir ailem var dedim bekleseydiniz 2 hafta daha 1 ögun bozardım ama umurlarında deil ablam gelmiş önümde çikolata yiyor kendimi zor tutuyorum sinirlenmemk için zaten diyetteyim sebebsiz gerginim

Şırdan bilinir ya sadece Adana'da bilinmez bilinmeside "Nasıl yiyorsunuz?!?!?" tepkisiyle tanınır şirdenden yapılmış bana göre 1 milyon lira versen yiyemeyeceğim bir şey. Diyetten sonra onlar kıskanır seni sen kendine hakim ol yeter :D

Şırdan bilinir ya sadece Adana'da bilinmez bilinmeside "Nasıl yiyorsunuz?!?!?" tepkisiyle tanınır şirdenden yapılmış bana göre 1 milyon lira versen yiyemeyeceğim bir şey. Diyetten sonra onlar kıskanır seni sen kendine hakim ol yeter :D
valla hiçbirinın kilo sorunu olmadığı için rahatlar beni buldu sadece herhalde kilo alma konusunda dayıma çektim dayım 250 kg

41. Gün ~ 28.03.2015 / Cumartesi

Arkadaşlar bugün kü yazdıklarımdan sonra hepiniz takibi bırakabilirsiniz ama yapcak birşey yok :D :D
işte başlıyoruz :D

1.Öğün
2.Öğün
Kıymalı Kaşarlı Pide + 200ml Ayran :D
3.Öğün
Kıymalı Kaşarlı Pide + 300ml Ayran + Şekerpare ve Ekmek Kadayıfı :D :D
4.Öğün
200gr Haşlanmış Tavuk Göğsü

Arkadaşlar bugün arkadaşlarla bir restorantın broşürlerini dağıttık (sabah 9'dan akşam 7'ye kadar), gün içerisinde çok yoğunduk ve adam önümüze ne koyarsa yedik diyebilirim :D Zaten bütün gün broşür dağıttığım için acayip yorgun ve açtım. Bu arada farkettiyseniz 1. ve 4. öğünüm çok güzel sadece 2. ve 3. bozuyor çünkü o saatlerde çalışıyordum :D Akşam paramı alınca evi tavuk göğsü, ton balığıyla felan doldururum diye hayaller kuruyodum ama bu şekilde daha kötü oldu :D

Bugün şunu anladım ki bu spor cidden para ve genetik işi. Parası ve genetiği iyi olan kazanıyor arkadaş :D Bıktım şu maddi sıkıntılardan ve endomorph vücut tipimden :D neyse bunada şükür :)

HERŞEYE İNAT YAĞ YAKIMINA DEVAM ;)

takipte kalırsınız inşallah :D
iyi forumlar :)

Öyle bir yazı yazmışsın ki uykulu halde olduğumuda katarsak yağ yakımını veya sporu bıraktın mı yoksa bırakacak gibi mi oldun yoksa daha çok mu asıldın yoksa o ne mi diyorsun yoksa saldım artık gelsin kuşbaşılar gitsin lahmacunlar mı diyorsun anlamadım gözlerim kapanıyor cevap yazarsan öğlen okuyabilirim ölmezsem.

@murderali
"takibi bırakabilirsiniz" derken "bugün kü bu iğrenç beslenmemden sonra artık takip etmezsiniz" demek istedim :D
yağ yakımı ve sporu asla bırakmam :) arada böyle diyet dışına çıkabiliyoruz ama yılmak yok :)

42. Gün ~ 29.03.2015 / Pazar

1.Öğün
Krep (2 Tam Yumurta + 2 Yumurta Beyazı + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 70gr Beyaz Peynir) + 2 Tane Küçük Domates
2.Öğün
250gr Izgarada Tavuk Göğsü
3.Öğün
Ton Balıklı Salata (200gr Yağsız Ton Balığı + Domates,Soğan)

Arkadaşlar yarın tartılıcam, tartı sonuçlarını çok merak ediyorum çünkü bu hafta 2 gün çok fena diyeti bozdum :D
yarın sonuçları bildiririm :)

iyi forumlar.

@hasim301
* yazın astsubaylık mülakatlarına girebilmem için 74kg altına inmem gerek
* besyo mülakatlarında da parkurda iyi bir derece yapmam için vücut ağırlığı olarak iyice hafiflemem lazım.
* birtane kız birtane de erkek arkadaşımla haziranın 15'ine kadar six pack çıkaracağım diye iddaya girdim, çıkaramazsam ikisinede iki tane burger menu ısmarlıyıcam :D çıkarırsam onlar bana ısmarlıyıcak
* yakında boksa başlıyıcam (önceden de demiştim nisan ayında boksa başlıyıcam diye) ve yazın boks musabakalara çıkmayı düşünüyorum, musabakalara çıkarken olabildiğimce düşük kiloda olmam gerek.

abur cubur yememem ve diyetime sadık kalmam için daha birsürü neden sayabilirim :)

sende canın abur cubur çektiğinde kendine "neden diyet yapıyorum" diye sor ve cevapla. Ondan sonra hayallerini önemsiyorsan yemezsin zaten ama sadece hayal olarak kalmasını istiyorsan yersin :)
diyetinde başarılar dilerim..

43. Gün ~ 30.03.2015 / Pazartesi

1.Öğün
Ton Balıklı Salata (200gr Yarım Yağlı Ton Balığı + 2 Tane Küçük Domates)
2.Öğün
Krep (4 Tam Yumurta + 1 Yumurta Beyazı + 3 Yemek Kaşığı Yulaf + 125gr Yağsız Kaşar Peyniri)
3.Öğün
300gr Izgarada Tavuk

Arkadaşlar bu sabah tartıldım ve kilom 88.3 çıktı, geçen hafta 89.8'dim. Bu hafta tam 1.5kg vermişim :)
Ayrıca bugün fitness salonuna başladım ve artık çok daha verimli antrenmanlar yapıcam.

Bundan sonra amacım herhafta 1.5kg vermek. Böylece ayda 6kg vericem.

yağ yakımına tam gaz devam :)
takipte kalın ;)

@hasim301
* yazın astsubaylık mülakatlarına girebilmem için 74kg altına inmem gerek
* besyo mülakatlarında da parkurda iyi bir derece yapmam için vücut ağırlığı olarak iyice hafiflemem lazım.
* birtane kız birtane de erkek arkadaşımla haziranın 15'ine kadar six pack çıkaracağım diye iddaya girdim, çıkaramazsam ikisinede iki tane burger menu ısmarlıyıcam :D çıkarırsam onlar bana ısmarlıyıcak
* yakında boksa başlıyıcam (önceden de demiştim nisan ayında boksa başlıyıcam diye) ve yazın boks musabakalara çıkmayı düşünüyorum, musabakalara çıkarken olabildiğimce düşük kiloda olmam gerek.

abur cubur yememem ve diyetime sadık kalmam için daha birsürü neden sayabilirim :)

sende canın abur cubur çektiğinde kendine "neden diyet yapıyorum" diye sor ve cevapla. Ondan sonra hayallerini önemsiyorsan yemezsin zaten ama sadece hayal olarak kalmasını istiyorsan yersin :)
diyetinde başarılar dilerim..
bnmde polislik mulakatim var mayis sonunda ondan cok zorluyorum kendimi valla acayip canim istiyir ozellikle döneri ama dayaniyorum 45.gune gelirsem ödul verecem kendime 1 ay kaldi ama cok halsizlestim

Back
Yukarı