Merhaba,
Yaklaşık 3 aydır sporsuz diyet yapıyordum, 80 kilodan şuan ortalama 70/71 kilo civarındayım. Muhtemelen bunun bir kısmı su olmalı ancak vücudumda beden olarakta azalmalar oldu, bunu kıyafetlerimden anlayabiliyorum. Şimdi ise 1 haftadır eliptik bisiklet ile evimde günlük toplam 60 dk saatte 15 KM civarında ilerliyorum. Sabah aç karnına 30 dk, akşam 9 gibi 30 dk...
Sormak istediğim soru şudur; şuan vücudum çok dengesiz durumda, biraz armut tipindeyim.
Özellikle göbek bölgem çok yağlı, bu yağları eritmek istiyorum ancak protein tozu, L Cartine gibi dış maddelerde çok bilgili değilim. Hem yağ yakıp (fit bir fizik için) hemde kas kazabilmem için tam olarak neler yapmam gerekiyor acaba? Biraz detay verebilirseniz çok sevinirim.
Yaşım 18 - boy 1.72 - kilo 71
Diyet listem;
Kalktığım an aç karnına 1 bardak yeşil çay ve ardından eliptik bisiklet.
Sabah 9:00: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, şekersiz çay, 1 dilim buğday ekmeği ve 1 domates.
Ara öğün 11:00: Bir avuç fındık.
Öğlen 13:30: Izgara tavuk, salata.
Ara öğün 6:00: Bir avuç fındık.
Akşam saat 18:30 : Izgara tavuk veya yağsız ızgarada köfte, salata.
Gece 1 gibi 1 adet elma.
Yaklaşık 3 aydır sporsuz diyet yapıyordum, 80 kilodan şuan ortalama 70/71 kilo civarındayım. Muhtemelen bunun bir kısmı su olmalı ancak vücudumda beden olarakta azalmalar oldu, bunu kıyafetlerimden anlayabiliyorum. Şimdi ise 1 haftadır eliptik bisiklet ile evimde günlük toplam 60 dk saatte 15 KM civarında ilerliyorum. Sabah aç karnına 30 dk, akşam 9 gibi 30 dk...
Sormak istediğim soru şudur; şuan vücudum çok dengesiz durumda, biraz armut tipindeyim.

Yaşım 18 - boy 1.72 - kilo 71
Diyet listem;
Kalktığım an aç karnına 1 bardak yeşil çay ve ardından eliptik bisiklet.
Sabah 9:00: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, şekersiz çay, 1 dilim buğday ekmeği ve 1 domates.
Ara öğün 11:00: Bir avuç fındık.
Öğlen 13:30: Izgara tavuk, salata.
Ara öğün 6:00: Bir avuç fındık.
Akşam saat 18:30 : Izgara tavuk veya yağsız ızgarada köfte, salata.
Gece 1 gibi 1 adet elma.