yağ yakımı ve göğüs programı..

murat35

Yeni Üye
Arkadaşlar 170 boyundayım 67 kilodayım fakat göğüs ve göbek bölgesinde yağlanma var biraz çene altında da çok az var.. beslenmeme dikkat ediyorum özellikle protein ağırlıklı , 20 - 25 dk cardio ve sonrasında ağırlık antremanları..

göğüsteki yağları yakmak için (özellikle yağ yakımı ve sıkılaştırma için) göğüs pres( 4x10) üst göğüs pres(4x10) alt göğüs pres(4x10) kelebek(3x10) 5 er kg lık ağırlıklar takarak çalışıyorum. Sizce nasıldır hedefime ulaşabilirmiyim?

Teşekkürler

Sistem yanlış 4x10 olmaz sıkılaşmak ve yağ yakmak için tekrarları uzun tutman lazım ve aynı kiloda çalışma. 10-12-15-20 mesela.

Programı salondaki hoca yazmıştı fakat bende tekrar konusunda emin değildim teşekkür ederim, set 4 te kalarak 4 12 veya 4 15 yapsan dahamı iyi olur diyorsun?

4x10 Zaten uzun tekrara girmiyormu raito hafif ağırlıkla çalışıyorum. 3 8 değil sonuçta. 4 10 4 12 sıkılaştırmaya yönelik diye biliyorum ben..

yanlış hocam programın öyle yakamassın benimde aynı sorunum vardı 4x20 benc pres dinlenmeden hemen 4x20 alt pres bu sekil olcak hafif kilo en fazla 10 20 arası olcak baska türlü yakamassın

Back
Yukarı