RaPPeRuA
Üye
Merhaba. Yaşım 23, Kilo:68, Boy: 176.
Haftada 3 gün ağırlık çalışması 2 gün de cardio yapıyorum. Ağırlık çalışması günlerinde karbonhidrat ve proteinimi gerektiğ kadar alıyorum o beslenmemde herhangi bir sorunum yok. Yağ yakım programımda aşağıdaki gibidir. ( vücudum epey yağlı. Yağ oranım %25in üstündedir sanıyorum)
Sabah :
2 dilim kepek ekmeğii
1 tam yumurta, 2 yumurta beyazı
100ml light süt, 100ml light ayran
domates, Zeytin
Ara:
1 paket eti form kepekli bisküvi
50 gr Yulaf
Öğlen:
200gr haşlanmış tavuk göğsü
50 gr Lor
-----Antrenman----
Antrenmandan Sonra :
Yağı süzülmüş 160gr ( Süzünce sanırım 100gr oluyor) Ton balığı
Yahut
50 gr Lor
Akşam :
200gr haşlanmış Tavuk
Yatmadan Önce:
50gr Lor
250ml Light Süt
Eksiklerim nelerdir? Bu beslenmeyi 3ağırlık çalışmasından geriye kalan 4 günde kullanıyorum. 2 günde cardio yapıyorum. 45 dk -1 saat arası koşu ve hareketlerim var. Kas kaybı olmasın diye protein alımımı üst seviyede tutmaya çalıştım. İnsülini yükseltmemeye çalışıyorum bu yüzden şeker hiç tüketmiyorum tabiki.
Şimdiden teşekkürler.
Haftada 3 gün ağırlık çalışması 2 gün de cardio yapıyorum. Ağırlık çalışması günlerinde karbonhidrat ve proteinimi gerektiğ kadar alıyorum o beslenmemde herhangi bir sorunum yok. Yağ yakım programımda aşağıdaki gibidir. ( vücudum epey yağlı. Yağ oranım %25in üstündedir sanıyorum)
Sabah :
2 dilim kepek ekmeğii
1 tam yumurta, 2 yumurta beyazı
100ml light süt, 100ml light ayran
domates, Zeytin
Ara:
1 paket eti form kepekli bisküvi
50 gr Yulaf
Öğlen:
200gr haşlanmış tavuk göğsü
50 gr Lor
-----Antrenman----
Antrenmandan Sonra :
Yağı süzülmüş 160gr ( Süzünce sanırım 100gr oluyor) Ton balığı
Yahut
50 gr Lor
Akşam :
200gr haşlanmış Tavuk
Yatmadan Önce:
50gr Lor
250ml Light Süt
Eksiklerim nelerdir? Bu beslenmeyi 3ağırlık çalışmasından geriye kalan 4 günde kullanıyorum. 2 günde cardio yapıyorum. 45 dk -1 saat arası koşu ve hareketlerim var. Kas kaybı olmasın diye protein alımımı üst seviyede tutmaya çalıştım. İnsülini yükseltmemeye çalışıyorum bu yüzden şeker hiç tüketmiyorum tabiki.
Şimdiden teşekkürler.