Merhabalar , 1 Aydır fitnessa gidiyorum ve amacım yağ yakmaktı , hala öyle. Başladığımda 70 kiloydum. Yağ kas oranımı bilmiyodum fakat göbek ve göğüs kısmım baya büyüktü. 1 Ayda 63 kiloya kadar düzenli beslenme ile indim. Kas oranımda azalma illa olmuştur fakat dışardan gözükene göre herhangi bir azalma / artma olmadı. Kollarım 1 cm gibi bir mikar arttı sadece. Diyetimde şöyle bir eksiklik vardı , karbonhidrat neredeyse almıyordum. Yanlış olduğunu biliyorum fakat 1 2 hafta gibi bir süre normal seviyede karbonhidrat kullanarak hiçbir değişme gözleyemedim ( Normal almam gereken kalorinin 500 altında olmasına rağmen).
Sonuç olarak karbonhidratı bayağı keserek bu kiloya ulaştım. Yağ + Proteini yüksek tuttum yeşil sebzelerden çok tükettim. Aldığım tek karbonhidrat sabah kahvaltısında 50 60 gram yulaftı.
Soruna gelicek olursak kilo vermem artık yavaşladı gibi hissediyorum. Sabah kalktığımda 62.7-8 civarlarında oluyor. Yemek yedikten sonra 63.5-6 civarlarında.
Yeni bir diyet listesi yapmaya karar verdim. Acaba yardımcı olabilirmisiniz ? İyi mi kötü mü olduğu hakkında.
Kahvaltı
4 Adet yumurta 2 tam 2si beyaz ,
1 Muz 60 70 Gram kadar Yulaf , Tarçın ve 250 ml Yağsız süt ile hazırlanmış bir karışım
1 Bardak yeşil çay
Ara Öğün
Badem , Çeviz gibi kuruyemişler + Yeşilçay
Eğer aç hissedersem ki hissetmiyorum genelde 3 4 Yemek kaşığı yoğurt içine dilimlenmiş 1 adet salata
Spor ( Haftada 6 Gün Gidiyorum - Jim Stoppani Shortcut to Shred adlı program - )
Spor sonrası
Yeşil sebzelerle hazılanmış ; 250 300 Gram kadar yağsız tuzsuz haşlanmış hindi göğüs
1 Tabak yoğurt ( Doymazsam)
Ara Öğün
Genelde aç hissetmiyorum 1 Bardak Acı Kahve + 1 Bardak yeşil çay
(Kahvenin sebebi ünive hazırlanıyorum. Ders çalışmam açısından)
Akşam
Yeşil salata + Gün içinde çok yorulmuşsam 3 4 yumurtadan oluşan yağ ve tuzsuz menemen
(Menemeni genelde çok nadir tüketiyorum akşamları. Bazen çok aç oluyorum. Onun dışında sadece salata kullanıyorum)
Yatana kadar 2 3 bardak Yeşil çay + Yatarken 1 Bardak yağsız süt
Dediğim gibi gün içinde kendimi çok aç hissetmiyorum. Burda yazdıklarımı yemem bile yetiyor. Göbek dışarı çıkıyor tekrar tekrar.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sonuç olarak karbonhidratı bayağı keserek bu kiloya ulaştım. Yağ + Proteini yüksek tuttum yeşil sebzelerden çok tükettim. Aldığım tek karbonhidrat sabah kahvaltısında 50 60 gram yulaftı.
Soruna gelicek olursak kilo vermem artık yavaşladı gibi hissediyorum. Sabah kalktığımda 62.7-8 civarlarında oluyor. Yemek yedikten sonra 63.5-6 civarlarında.
Yeni bir diyet listesi yapmaya karar verdim. Acaba yardımcı olabilirmisiniz ? İyi mi kötü mü olduğu hakkında.
Kahvaltı
4 Adet yumurta 2 tam 2si beyaz ,
1 Muz 60 70 Gram kadar Yulaf , Tarçın ve 250 ml Yağsız süt ile hazırlanmış bir karışım
1 Bardak yeşil çay
Ara Öğün
Badem , Çeviz gibi kuruyemişler + Yeşilçay
Eğer aç hissedersem ki hissetmiyorum genelde 3 4 Yemek kaşığı yoğurt içine dilimlenmiş 1 adet salata
Spor ( Haftada 6 Gün Gidiyorum - Jim Stoppani Shortcut to Shred adlı program - )
Spor sonrası
Yeşil sebzelerle hazılanmış ; 250 300 Gram kadar yağsız tuzsuz haşlanmış hindi göğüs
1 Tabak yoğurt ( Doymazsam)
Ara Öğün
Genelde aç hissetmiyorum 1 Bardak Acı Kahve + 1 Bardak yeşil çay
(Kahvenin sebebi ünive hazırlanıyorum. Ders çalışmam açısından)
Akşam
Yeşil salata + Gün içinde çok yorulmuşsam 3 4 yumurtadan oluşan yağ ve tuzsuz menemen
(Menemeni genelde çok nadir tüketiyorum akşamları. Bazen çok aç oluyorum. Onun dışında sadece salata kullanıyorum)
Yatana kadar 2 3 bardak Yeşil çay + Yatarken 1 Bardak yağsız süt
Dediğim gibi gün içinde kendimi çok aç hissetmiyorum. Burda yazdıklarımı yemem bile yetiyor. Göbek dışarı çıkıyor tekrar tekrar.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.