yağ oranı sıkıntısı

Kilo verirken sadece koldan yada göbekden gitmez her yerden gider sıkıntı etme bunları yağ yakmaya bak sen

bide benimki netteki siteden ve gözle oldu kan ile yağ oranı ölçümünü nerde yaptırabilirim daha doğrusu devlet hastanesinde var mı?[DOUBLEPOST=1415561335][/DOUBLEPOST]
Kafan rahat olsun iyice araştır ama
Yağ oranın fazla bulk sana kas kütlesi kazandırmak yerine iyice yağlandiracaktir.
yağları attıktan sonra kilolar ne kadar düşerki acaba?

Son düzenleme:
bide benimki netteki siteden ve gözle oldu kan ile yağ oranı ölçümünü nerde yaptırabilirim daha doğrusu devlet hastanesinde var mı?[DOUBLEPOST=1415561335][/DOUBLEPOST]
yağları attıktan sonra kilolar ne kadar düşerki acaba?
Yağsız bi vücut için en az 65 kiloya kadar düşersinde senin o kadar düşmene gerek yok 70 filan olsan yeter

sen yağlıymışsın , ben 2 yıllık geçmişim var diyince bişeyler vardır diye dedim , low karbo beslenip bol bol kardiyo yapacaksın , bulka girme

sen yağlıymışsın , ben 2 yıllık geçmişim var diyince bişeyler vardır diye dedim , low karbo beslenip bol bol kardiyo yapacaksın , bulka girme
tam 2 yıl değil ama bugün bu yazıdan sonra fark ettim yağ oranım hep 18-20lerde geziodu gelişememde bğüyük etkisi olmus

Definasyondan bahsettigimiz şey düşük karb ile saf kas kütlesi kazanma.
Arkadaşin vücudu saten yağlı bulk gereksiz belli bi kas kütlesi olsa yağ oranı az olsa tamam bulk yapabilir sorun yok ama bu vücuda bulk yapılmaz

hayır,yanlışınız var bu konuda.bulk dönemi ne için o zaman?az karb ile saf kas kütlesi kazanılabiliyorsa insanlar neden bulk döneminde makroları artırıp sonra bir de onları yakmak icin ugrasıyor?

bulk döneminde ihtiyacımız olan günlük kalorinin biraz üstüne cıkarak biraz yağlanarak,kilo artışı yakalayıp daha saglam idmanlar geçirip sürecin sonunda yağlanmamızın yanında kas kütlesi kazanmaya çalışırız.Definisyon döneminde de ihtiyacımız olan günlük kalorinin biraz altında kalori alıp vücudu yağ yakmaya teşvik edip yağ oranını düşürerek daha yağsız-fit bir vücuda ulaşmaya çalışırız,kaba olarak böyle.

boyka06,belli bir kas kütlesi elde etmeden definisyon dönemine girmek kayıptan başka bir şey değil.yanlış anlamayın fakat kütleniz yeterli degil.ihtiyacınız kadar kaloriyi alıp ağır çalışmaya devam etmelisiniz,clean bulk gibi.

hayır,yanlışınız var bu konuda.bulk dönemi ne için o zaman?az karb ile saf kütlesi kazanılabiliyorsa insanlar neden bulk döneminde makroları artırıp sonra bir de onları yakmak icin ugrasıyor?

boyka06,belli bir kas kütlesi elde etmeden definisyon dönemine girmek kayıptan başka bir şey değil.yanlış anlamayın fakat kütleniz yeterli degil.ihtiyacınız kadar kaloriyi alıp ağır çalışmaya devam etmelisiniz,clean bulk gibi.
Bulk döneminde kilo alırsın
Kas +yağ + su olarak
Ama definasyon döneminde
Yağ yakarsin saf kas kütlesi kazanırsin
Yağlı vücudu dahada yağlandirmanin bi anlamı yok

Bulk döneminde kilo alırsın
Kas +yağ + su olarak
Ama definasyon döneminde
Yağ yakarsin saf kas kütlesi kazanırsin
Yağlı vücudu dahada yağlandirmanin bi anlamı yok

definisyon döneminde vücut ihtiyacının daha azı miktarda kalori aldıgımız icin aynı anda yağ yakıp kas kütlesi kazanmak daha zordur.o yüzden zaten bulk dönemi var.yeterince kas kütlesi olmayan bi vücudu definisyon dönemine sokmak bence mantıksız olacak.ayrıca saf kas kütlesi demek ne demektir?arkadaşın yerinde olsam ben beslenmemde ihtiyacım olan kaloriyi alır idmanlarıma devam edrim.

definisyon döneminde vücut ihtiyacının daha azı miktarda kalori aldıgımız icin aynı anda yağ yakıp kas kütlesi kazanmak daha zordur.o yüzden zaten bulk dönemi var.yeterince kas kütlesi olmayan bi vücudu definisyon dönemine sokmak bence mantıksız olacak.ayrıca saf kas kütlesi demek ne demektir?arkadaşın yerinde olsam ben beslenmemde ihtiyacım olan kaloriyi alır idmanlarıma devam edrim.
Sen istediğin kadar yağlı vücudu bulk'a sok o yağ tabakasinin altında kas gözükmekyecektir. Bu cevap tatmin eder seni.

Saf kas kütlesi % 100 kas
Rakıya su katınca nasıl saflıgini kaybediyor kasda öğle yağlaninca kas olmaktan çıkıyor

Sen istediğin kadar yağlı vücudu bulk'a sok o yağ tabakasinin altında kas gözükmekyecektir. Bu cevap tatmin eder seni.

Saf kas kütlesi % 100 kas
Rakıya su katınca nasıl saflıgini kaybediyor kasda öğle yağlaninca kas olmaktan çıkıyor

kas ile yağın bir alakası yok,yağlı vücudun kası kas olmakta çıkıyor?buna denecek bir şey yok.kasın üstünde yağ tabakası var,onun ustunde de deri var kısaca böyle.senin kasların var,sadece yağdan hatları tam belli olmayacak.ayrıca kas diyince %100 kütle bekleme liflerin yanında su da var kaslarımızda.

kişinin hedefini sormamızı gerekiyor,yağlı görünüm seni o kadar rahatsız ediyor mu?cevap hayırsa ihtiyacından daha az kalori alıp(proteini cok,karbonhidratı az,yağı yeterli miktarda almak şartlarıyla)yoluna böyle devam edebilir,yada ihtiyacı kadar kalori alıp daha hızlı inşaada bulunabilir.seçim kişinin.

hayır,yanlışınız var bu konuda.bulk dönemi ne için o zaman?az karb ile saf kas kütlesi kazanılabiliyorsa insanlar neden bulk döneminde makroları artırıp sonra bir de onları yakmak icin ugrasıyor?

bulk döneminde ihtiyacımız olan günlük kalorinin biraz üstüne cıkarak biraz yağlanarak,kilo artışı yakalayıp daha saglam idmanlar geçirip sürecin sonunda yağlanmamızın yanında kas kütlesi kazanmaya çalışırız.Definisyon döneminde de ihtiyacımız olan günlük kalorinin biraz altında kalori alıp vücudu yağ yakmaya teşvik edip yağ oranını düşürerek daha yağsız-fit bir vücuda ulaşmaya çalışırız,kaba olarak böyle.

işte ben zaten bunu amaçlıyordum ama vücut yağ oranı %20yi geçince kas kazanımı yarı yarıya düşüomus insülin çok salgılanmasından dolayı yoksa zaten ben definasyon gibi bi amcım yoktu bu arda daha düzgün bi foto atım[DOUBLEPOST=1415566191][/DOUBLEPOST]
Bu nedir kardes ya. Kusura bakmada çok kötü
kardeş yanlış anlamamda bunun yerine konuyla alakalı bi yorum atsaydın daha ii olurdu ztn bn vücudumu daha ii bi görünüm getirmek için burdayım çok meraklı değilim fotograflarımı insanlara göstermeye sende yanlış anlama

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 382
Back
Yukarı