Yağ Oranı Düşürmek İçin

burhano7

Üye
Şunu söylemeliyimki karışık bir spor hayatım var . 7 ay tam takır gidiyor tam yağ oranını düşürüp istediğim vücuda kavuşuyorumki param bitiyor ve gidemiyorum . Öğrenciyim ama okulum bitti. Çalışıyorum . Halıcıyım . İşim biraz hareketli ve orta derecede ağır sayılır
Yağ oranını düşürmek istiyorum bunun için şuana kadar Low carb denedim ama pek etkili olmadı bende.
Ketogen diyeti düşünüyorum evim hemen işyerimin üstünde. İstediğim saatte istediğimi yeme avantajım var.
L.Carnatine,Protein,Bcaa,Glutamine Kullanıyorum şuan .
Yağ oranımı düşürmek istiyorum ve Ketogen mi yoksa Low carba Devammı etmeliyim ?
Bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkürler Saygılarımla ...
Ve genel olarak Simitlerimden şikayetçiyim. Bunun içinde bilgi alabilirsem benim için iyi olur ..
-1,79 1,80 Cıvarında boyum var.
-82 Kiloyum.Ve tahminimce %13 Civarı yağ oranım var .

Son düzenleme:
Şunu söylemeliyimki karışık bir spor hayatım var . 7 ay tam takır gidiyor tam yağ oranını düşürüp istediğim vücuda kavuşuyorumki param bitiyor ve gidemiyorum . Öğrenciyim ama okulum bitti. Çalışıyorum . Halıcıyım . İşim biraz hareketli ve orta derecede ağır sayılır
Yağ oranını düşürmek istiyorum bunun için şuana kadar Low carb denedim ama pek etkili olmadı bende.
Ketogen diyeti düşünüyorum evim hemen işyerimin üstünde. İstediğim saatte istediğimi yeme avantajım var.
L.Carnatine,Protein,Bcaa,Glutamine Kullanıyorum şuan .
Yağ oranımı düşürmek istiyorum ve Ketogen mi yoksa Low carba Devammı etmeliyim ?
Bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkürler Saygılarımla ...
Ve genel olarak Simitlerimden şikayetçiyim. Bunun içinde bilgi alabilirsem benim için iyi olur ..
Hangisini kullanırsan kullan, günlük kalori ihtiyacının altında kalırsan yağ yakarsın, kalmazsan yağ yakamazsın. Önemli olan toplam kalori alımın.

Ketojen diyeti cidden guzel uygulayabilcegini dusunuyorsan yap iyi sonuc veriyor.
Ben ketojen dediginiz diyeti 2 hafta hergun yaptim. Aldigim sonuc gozle gorulurdu. Ben ketojenin disinda diyet yapmiyorum zaten. Genel olarak bulk da bile low carbda gibi beslenirim. Ne yesem yarar cunku.

bos is onlar canırıtıne vs.. yag yaktıgıne daır bılımsel veri bile yok

harcadıgından 500 calori az al haftada yarım kılo gıder kılon fazla ıse ılk 2 hafta fazla gider.. 500 caloriden fazla açık verme kas ve su gıder + yag depolarsın.

Arkadaşlar 500 kalori muhabbetinde vucut kaslardan çekmiyor mu enerjiyi illa bütün enerjiyi yağlardan mı alıyor

Bu mantığı önce yağlar sonra kas giderden mı cıkartıyorsunuz ?

Keto ve low carb hizli yag yakimı için uygun diyetler ama yağ yakarken kas kaybı yaşarsınız gayet normal karbo Yada en kötü low carb ve kardio ile yağ yakarsınız low carb ta yuksek protein gerek kas kaybı yapmamamız için

% 13 yağ oranin varsa gercekten o kadar kendini kasicak durumda olmaman gerek % 13 yarisma girmiyceksen günlük yasantida idare eder yag orani farkli bir kac yerede ölctürmeni tawsiye ederim

Low carbı yapıyorum iyi gidiyor. 40 gün low carb deniyeceğim . oldukça kas kaybını önlemek için yüksek protein alıyorum . Ancak low carb etki göstermesse ketoya dönmeyi düşünüyorum ve kas kaybıda oldukça fazla olacak gibi...

Yahu sen harcadıgından 500 calori az alıp bol karb alsanda haftada 50 0gr gıdıcek.
sen low carb yap ketogenıc dıet yap gene 500 gr gıdıcek. ıstersen- 1000 calori al gene 50 0gr gıdıcek. hadı sanslısın 550 gr 600 gr gitsin.. yanında yag ve su gıder bukdr.. hatta yag bıle depolayabılırsın.. gerek yok bu saçma dıetlere. %8-9 yag oranıan hele bı gel baktın su atmak ıstıyorsun ozaman kardıoda yaparsın karbda dusurursun..

Low carbı yapıyorum iyi gidiyor. 40 gün low carb deniyeceğim . oldukça kas kaybını önlemek için yüksek protein alıyorum . Ancak low carb etki göstermesse ketoya dönmeyi düşünüyorum ve kas kaybıda oldukça fazla olacak gibi...
Low carbda proteini iyi ayarlamaya bak kardeş, biliyorsun fazla proteinin %60 ı glikoza dönüşüyor.

Bence de %12-13 guzel rakam bunu korumaya calis zaten %10 un altına dusursen onu uzun sure koruyamazsın ama bu oran gayet guzel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı